Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

το Scoolwave παει Μέγαρο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα «αστέρια» του Φεστιβάλ Schoolwave συστήνονται στο νεανικό κοινό του Μεγάρου μπλέκοντας τους πρωτότυπους rock, punk, blues ήχους τους, με τα κλασικά τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Τα «αστέρια» του φετινού Schoolwave θα εμφανιστούν στο προαύλιο του Μεγάρου Μουσικής, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Η συναυλία αποτελεί συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με το Φεστιβάλ Schoolwave –τη σπουδαία μαθητική διοργάνωση που φέτος κλείνει επτά χρόνια ζωής στην Αθήνα προσφέροντας βήμα έκφρασης στο νέο αίμα της εγχώριας μουσικής σκηνής– κι εντάσσεται στη Σειρά «Γέφυρες» την οποία διευθύνει καλλιτεχνικά ο συνθέτης Δημήτρης Μαραγκόπουλος.

Έξι μαθητικά συγκροτήματα που αναδείχτηκαν μέσα από το ομώνυμο φεστιβάλ, θα είναι εκεί για να ξεσηκώσουν το κοινό: οι υπερκινητικοί Overjoyed 32 με punk και rock ύφος, οι ήρεμα δυναμικοί World Conquerrors με τις stoner αναφορές, οι καταλυτικοί Chick 'n' Blues με έντονη την αγάπη για τα blues, οι noise grunge Chinese Basement, αλλά και οι «γνώριμοι» από πέρυσι στο κοινό του Μεγάρου Rosebleed και Musica Ficta.

Τη μουσική συνεύρεση Schoolwave-Χατζιδάκι θα πραγματοποιήσουν στο δεύτερο μέρος της συναυλίας δύο ακόμη συγκροτήματα, «γνώριμα» στο νεανικό κοινό του Μεγάρου: oι Rosebleed, το πενταμελές εναλλακτικό ροκ συγκρότημα γνωστό για τα support του στον Carlos Santana, στον Craig Walker και στους Cranberries και οι Musica Ficta, το αθηναϊκό alternative rock συγκρότημα έχει παίξει support στους Mary and the Boy, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Vassiliko και τον Φοίβο Δεληβοριά.


Πληροφορίες: 
Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα,
210 7282333,
στις 9 μ.μ., είσοδος 5 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: