Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Μίμης Πλέσσας ερμηνεύει για το «Μαζί για το Παιδί»

Μέρος των εισόδων των συναυλιών του θα διατεθεί στην Ένωση
Ένας από τους μεγαλύτερους έλληνες συνθέτες και ο πολυγραφότερος συνθέτης του ελληνικού κινηματογράφου, ο Μίμης Πλέσσας, θα κλείσει το Φεστιβάλ «Στο πανί και στο γυαλί» που πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία από τις αρχές Ιουνίου ως το τέλος Σεπτεμβρίου στο προαύλιο του Badminton, με δυο μεγάλες συναυλίες στις 7 και 8 Οκτωβρίου στο Θέατρο Badminton.

Κάτω από τον τίτλο «Τραγούδια που δεν έχουν εποχές», θα ακουστούν τα αειθαλή και πολυαγαπημένα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, που βρίσκονται στο στόμα και τις καρδιές ανθρώπων από όλες τις γενιές και ηλικίες.

Στις δύο αυτές παραστάσεις θα ξεδιπλωθεί όλη η ευαισθησία, η τόλμη και η μελωδικότητα τραγουδιών που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο και όχι μόνο και ανέδειξαν κορυφαίους ερμηνευτές, καθώς και η σύγχρονη, σημερινή εκτέλεσή τους, από τραγουδιστές, σολίστες και συγκροτήματα που ταξιδεύουν το ρεπερτόριο του κορυφαίου μας συνθέτη διεθνώς.

Συνοδοιπόροι του, αγαπημένοι καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, τραγουδοποιοί, λαϊκοί ερμηνευτές, διεθνείς τραγουδιστές και σολίστες, ηθοποιοί, performers, συγκροτήματα, φωνητικά σύνολα και χορωδίες και μια εξαίρετη λαϊκή ορχήστρα.

Στις δύο αυτές παραστάσεις το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει, τόσο τα τραγούδια που έχει λατρέψει από το ρεπερτόριο αυτού του μεγάλου συνθέτη και που θα αποδώσουν οι ερμηνευτές διαδοχικά τις δύο ημέρες, όσο και την jazz πλευρά του, την ethnic πλευρά των τραγουδιών του, αγαπημένα τραγούδια που μεταφράστηκαν και τραγουδήθηκαν σε ξένες γλώσσες, αλλά και αναπάντεχες μεταφορές τραγουδιών του από cover bands όπως οι Burger Project, αλλά και το σημερινό jazz trio του, οι 3G’s (Μ. Πλέσσας–Βασίλης Ρακόπουλος, Αντώνης Λαδόπουλος).

Μέρος των Εσόδων θα διατεθεί στην ένωση «Μαζί για το Παιδί».

www.newsbeast.gr , www.teamgr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: