Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

η Μελίνα. Ασλανίδου στο Λιμάνι της Κερκίνης

Κάθε παράσταση και ένα μουσικό ταξίδι…Με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα, Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και Ανδρέα Σίκκη στα κρουστά. Μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε σε σύγχρονα και σε λαϊκά μουσικά μονοπάτια.

H Μελίνα Ασλανίδου έκανε θόρυβο σε μια εποχή που αγαπάει τις εφήμερες αξίες και τα κατασκευασμένα σουξέ. Εκείνη έκανε το αντίθετο: έδωσε νέα προσωπικότητα σε μια παλιά επιτυχία και εν μέσω δισκογραφικών νεφών, έκανε το όνομά της γνωστό από το πρώτο κιόλας της βήμα. Δεν ήταν τυχαίο. H φωνή της έχει μια σπάνια χροιά και ένα προσωπικό στοιχείο που την κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει.

Φέτος το χειμώνα η παράσταση για πρώτη φορά unplugged απέσπασε ένθερμες κριτικές και την αγάπη του κόσμου σε κάθε της εμφάνιση, παρέα με τρεις δεξιοτέχνες σολίστες τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα τον Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι, τον Ανδρέα Σίκκη στα κρουστά και στην ηχοληψία την Αγγελίνα Υφαντή.

Η Μελίνα Ασλανίδου με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος» , «Με δυο γάτους παρέα» κ.α. τα συνδυάζει με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μέσα στο χρόνο στέκουν αναλλοίωτα μας προσκαλεί όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να ομορφύνουμε το φετινό μας Καλοκαίρι …

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου
Λιμάνι Κερκίνης
Ώρα έναρξης: 21:00


Διοργάνωση: Μ.Κ.Ε. Πολιτών Κερκίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: