Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων στην Κηφισσιά

Το Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς "Οι μελωδίες του κόσμου σε μουσικές του αύριο" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ηρώων της Κηφισσιάς με live συναυλίες από τον Λόλεκ, τους Howlin' Kay one man dirty band and friends, τον "Ταγμένο μουσικό του δρόμου", τους Trees και τους "Οι Άσσους του Loui Salvator"

Λόλεκ,
O Λόλεκ, είναι μοναδική περίπτωση τραγουδοποιού που μπορεί να συνδέσει παραδοσιακά επτανησιακά με Κ. Χατζή, ρεμπέτικα, με Leonard Cohen και μουσική πανκ των '80s. Και όλα αυτά πηγάζουν από έναν εσωτερικό πυρήνα που εκφράζεται με έναν ενιαίο τρόπο - κι ας είναι τραγούδια από διαφορετικές εποχές και στυλ.

Howlin' Kay one man dirty band and friends
Τον αποκαλούν “Ταγμένο μουσικό του δρόμου” διατρέχει την Αμερική, εξερευνά τα πιο μυστήρια μονοπάτια των Delta Blues, αυτοσχεδιάζει, δημιουργεί και “ηλεκτρίζει” με ένα δυνατό ήχο.

Trees
Οι Trees κατάφεραν να παντρέψουν τη Δυτική jazz και latin με την Ινδική μουσική, με ένα νέο και πολυδημιουργικό τρόπο που θα μας καταπλήξει. Τα όργανα που θα ακούσουμε είναι Τάμπλα, κοντραμπάσο, κιθάρα, φλάουτο, κρούστα.

Οι Άσσοι του Loui Salvator
Μια εντυπωσιακή εξαμελής μπάντα που διασκευάζει ρεμπέτικα και ορισμένα “ελαφρά” (Γούναρης, Αττίκ κλπ) σε lounge jazz, '30s swing και allegro. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου “αμερικανικό club του 40” με εκκεντρικό ντύσιμο, όργανα εποχής μεσοπόλεμου, πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς.

Info
Πλατεία Ηρώων πολυτεχνείου, Νέα Κηφισιά
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
Είσοδος ελεύθερη

1 σχόλιο:

Greecelands είπε...

Το παραθύρι ν' άνοιγα να σε θωρούσα φώς μου, μα ποιό παράθυρο χωρά όλο το φώς του κόσμου