Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Συναυλίες του Σταμάτη Σπανουδάκη

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εμφανιστεί σε λίγα, μα πολύ αγαπημένα του μέρη.

Το πρόγραμμα των συναυλιών:
4 Σεπτεμβρίου Ηρώο Θερμοπυλών, Λαμία
9 Σεπεμβρίου - Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, Αθήνα.
Τιμές εισιτηρίων: €100, €80, €60, €40, €20 και €15 (φοιτητικό).

Οι συναυλίες αυτές θα δείξουν μια διαφορετική πλευρά του Σταμάτη Σπανουδάκη, πιο ώριμη, πιο άμεση και, σίγουρα, πολύ πιο προσωπική για να εκφράσει το πιο ουσιαστικό, κατά τον ίδιο, κομμάτι της μουσικο-στιχουργικής ψυχής του. «Είναι πολύ το λίγο», μοιάζει να είναι το νέο του στοίχημα.

Καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις, με τον ίδιο περισσότερο να «ακουμπάει» στις κιθάρες του, την Ιροντίνα, τραγουδίστρια στις «Νύφες», να γίνεται όχημα για τις καινούργιες και αγαπημένες τραγουδιστικές μελωδίες του, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη να ηγείται με το δυνατό βιολί του της 12μελούς καινούργιας ορχήστρας εγχόρδων, τον Τσίκο στα τύμπανα και τον Στέφανο Λαρεντζάκη στα κρουστά, χρόνια τώρα ακούραστους μαχητές στους «υπόγειους» αλλά και τόσο ιδιόρρυθμους ρυθμούς του συνθέτη, τον Νίκο Χατζόπουλο στο κοντραμπάσσο, να γεφυρώνει υπεύθυνα ρυθμό και μελωδία, και τον Δημήτρη Γιαννακάκη να αγκαλιάζει με τα πλήκτρα και τους ήχους του όλο αυτό το νέο μουσικό - ενορχηστρωτικό αξιοζήλευτο οικοδόμημα.

Θα ακουστούν κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να ’μαι πάντα μαζί σου», αλλά και μερικά ακυκλοφόρητα ακόμη από τον δίσκο πού τώρα ετοιμάζει, αλλά και παλιότερες, αλλά ακόμη τόσο σημερινές αγαπημένες μουσικές στιγμές του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Καινούργιες μελωδίες, λοιπόν, στίχοι αλλά και ενορχηστρωτικά ακούσματα, σε τέσσερις μοναδικές συναυλίες από τον ακριβοθώρητο Σταμάτη Σπανουδάκη.

Με κάθε εισιτήριο για όλες τις συναυλίες, οι θεατές θα αποκτήσουν τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ’μαι πάντα μαζί σου».

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (9/9) θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία».

Η «Φιλοθέη η Αθηναία» ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα σχεδόν 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

 Επίσης, μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου (2/9) θα διατεθεί για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Μικροθηβών και στο Ιερό Ιδρυμα των Ανατολικορωμυλιωτών «Αγία Τριάδα».

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 3226343

Δεν υπάρχουν σχόλια: