Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Κώστας Αντύπας

O Κώστας Αντύπας γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Πρέβεζα και ζει δίπλα στη θάλασσα, όπου εργάζεται σαν γυμναστής, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Κομοτηνή.

Είναι αυτοδίδακτος μουσικός και παίζει κιθάρα και φυσαρμόνικα. Πάνω από 20 έτη ασχολείται με τη μουσική και γράφει τραγούδια, παίζοντας επαγγελματικά σε διάφορες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα.
Ασχολήθηκε με το θέατρο, παίζοντας στο Δημοτικό Περιφερειακό θέατρο της Κομοτηνής, καθώς και σε παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας. Το Σεπτέμβριο του 2000 έλαβε ειδικό βραβείο πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης για το θεατρικό έργο «Ματωμένος Γάμος» στους πανελλήνιους θεατρικούς αγώνες ερασιτεχνικών θιάσων.
Το καλοκαίρι του 2005 έπαιξε support στη συναυλία του Eric Burdon στην Πρέβεζα. Έχει βρεθεί καλλιτεχνικά με τη Μαρίνα Σκιαδαρέση, τη Νίνα Λοτσάρη, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τη Γιώτα Νέγκα και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες σε συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Το Μάιο του 2006 συμμετείχε στο διεθνές φεστιβάλ ελληνικού τραγουδιού που έγινε στο Zgorzelec της Πολωνίας.
Τον Απρίλιο του 2007 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Το Λεωφορείο της στιγμής» σε στίχους και μουσική δική του, η οποία έγινε αμέσως αποδεκτή από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.
Στη δουλειά αυτή συμμετέχουν η Νίνα Λοτσάρη, η Γιώτα Νέγκα και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, σε ενορχήστρωση του Άκη Κατσουπάκη.
Τον Ιούνιο του 2009 συμμετείχε στη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Καρίμπα και Νίκου Πολύζου με τίτλο «Νύχτα ανώνυμη». Αυτή την εποχή βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας τη δεύτερη προσωπική δισκογραφική δουλειά του και ταυτόχρονα δίνει παραστάσεις σε διάφορες πόλεις, παίζοντας και τα καινούργια του τραγούδια.
Ακούστε μερικές δουλειές του:
Το λεωφορείο της στιγμής


Υγρά μου μάτια

Ολα θα γίνουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: