Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ψαραντώνης - Β. Σκουλάς στην «Ντελίνα»

Ο μεγάλος μουσικός εκπρόσωπος της Κρήτης, γνωστός στο πανελλήνιο, ο Ψαραντώνης, συναντιέται καλλιτεχνικά με τον χιλιοτραγουδισμένο παραδοσιακό και έντεχνο μουσικό-ερμηνευτή Βασίλη Σκουλά στην «Ντελίνα», λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω από τα Ανώγεια. 

Στο πλαίσιο αυτής της σμίξης συμπράττει χορευτικά ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού «Αετογιάννης» με παλαιικούς, ιδιαίτερους και ξεχωριστούς χορούς της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα επικοινωνίας μεταξύ μουσικού-χορευτή-συνδαιτυμόνα (και όχι απαθούς θεατή).

Η μεγάλη συνάντηση του χθες, του σήμερα και του αύριο της κρητικής μουσικής και χορού, θα γίνει αύριο Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου το βράδυ, στο κλείσιμο του τριήμερου Φεστιβάλ «Γιορτή της Μουσικής & του Ανθρώπου».

Την ίδια μέρα θα εμφανιστούν οι καταξιωμένοι Νίκος Σκευάκης, Μανώλης Μανουράς, Φρίξος Ανδρεαδάκης, Δημήτρης Τσαγκαράκης και οι μικροί μουσικοί Λευτέρης-Μανούσος Καλλέργης και Χαράλαμπος Παρασκάκης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Μανώλης Δερμιτζάκης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: