Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Μπάμπης Τσέρτος στο Badminton

Εμβληματικά «ελαφρά» τραγούδια από τις ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.
«Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη». Συμμετέχει η Ειρήνη Τουμπάκη

Τα «ελαφρά» τραγούδια ξεπήδησαν αρχικά από τις οπερέτες. Το αστικό κοινό μπορούσε να τα τραγουδά και να τα παίζει συνοδεία πιάνου στο σπίτι του. Στη συνέχεια το «ελαφρό» τραγούδι θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των επιθεωρήσεων.

Στα πρώτα χρόνια του ασπρόμαυρου ελληνικού κινηματογράφου δημιουργοί «ελαφρών» τραγουδιών θα δώσουν τραγούδια τους σε ταινίες. Δημιουργοί όπως οι: Αττίκ (Κλέων Τριανταφύλλου), Μιχάλης Σουγιούλ, Κώστας Γιαννίδης, Τάκης Μωράκης αλλά και οι Γιώργος Μουζάκης και Νίκος Γούναρης.

Τον Μπάμπη Τσέρτο, τον ξέρουμε και τον αγαπάμε όλοι γιατί είναι ένας ξεχωριστός τραγουδιστής. Ένας τραγουδιστής που με τρόπο μοναδικό καταφέρνει και επαναφέρει στο σήμερα παλιότερα τραγούδια, χαρίζοντας τους μία δεύτερη ζωή.

Αυτήν τη φορά θα μας ερμηνεύσει τραγούδια όπως τα: «Ο μήνας έχει εννιά», «Βίρα τις άγκυρες», «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη», «Άλλα», «Λίγα λουλούδια», «Αν βγουν αλήθεια» κ.α

Συμμετέχει η νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια Ειρήνη Τουμπάκη.

Τα τραγούδια ενορχηστρώνει ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης κι αποδίδει το μουσικό σύνολο «Μέλος» (Melos ensemble). Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

«Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη»
Μπάμπης Τσέρτος

Πέμπτη 22, Παρασκευή 23 και  Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
Μουσικό προαύλιο στο Badminton

Δεν υπάρχουν σχόλια: