Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Μ. Εμιρλής και Σ. Μιχαλακάκος στο 5ο Φεστιβάλ Οίτης

Ο τόπος τεχνών ΧΩΡΑ στα Λελέϊκα Υπάτης, φιλοξενεί τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011 στο 5ο Φεστιβάλ Οίτης, δύο εκρηκτικούς καλλιτέχνες.

Ο Μιχάλης Εμιρλής και ο Σταύρος Μιχαλακάκος συμπράττουν αυτό το καλοκαίρι και το αποτέλεσμα είναι ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με τραγούδια δικά τους, τραγούδια αγαπημένα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και πολύ πολύ κέφι.

Ο Μιχάλης Εμιρλής με το νέο του δίσκο «Φωτιά στα παραμύθια» και έχοντας αφήσει ήδη το δικό του μουσικό στίγμα με τραγούδια όπως «Η πίπα της ειρήνης», «Αυτό που σ’ αρέσει», «Ο κουβανός». «Μη μου μιλάτε για κείνη», «Να σε ξεχάσω προσπαθώ» κ.α., θα σας απογειώσει με την δυναμική του παρουσία επί σκηνής.

Ο Σταύρος Μιχαλακάκος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από τη νίκη του στο περσινό X Factor κατάφερε να δώσει το δικό του μουσικό στίγμα και να έχει γίνει ήδη αγαπητός στο κοινό που τον ακολουθεί. Τόσο το πρώτο του single «Βρες το νησί» όσο και το πρόσφατο «Να με καταστρέψεις γλυκά», βρήκαν ένθερμους υποστηρικτές στο ραδιόφωνο.

Με φόντο την Οίτη, σας περιμένουμε να αποχαιρετήσουμε δυνατά αυτό το καλοκαίρι, με μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ταμείο:15 €, Προπώληση:10 €

Προπώληση εισιτηρίων στο SEVEN Video Spot,
Πλ. Λαού 2 & Κολοκοτρώνη-Λαμία
Τηλ.: 22310-66320

Ώρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες
Τόπος Τεχνών ΧΩΡΑ,
Λελέϊκα Υπάτης,
τηλ. 22310-5107569369951426936994980
www.xwra.gr     

Δεν υπάρχουν σχόλια: