Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Νεοπαλλήνεια 2011

Στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα 8.30 μμ, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα  “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2011”.

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ, που διοργανώνονται για 32η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους

ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ feat NEBMA, οι οποίοι έχοντας κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με κάθε τους εμφάνιση, θα μας παρασύρουν στο δικό τους ρυθμό, για να απολαύσουμε ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο,
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΛΑΚΗΣ με τις γεμάτες ''νεύρο'' ζωντανές του εμφανίσεις.
QUILOMBO  που όταν παίζουν live δε χρειάζεται να είσαι “γνώστης του είδους” για να περάσεις καλά!

GRAFFITI ART by ASCO CREW
Καθώς και άλλα events που θα πλαισιώσουν τη γιορτή.

Η δεύτερη ημέρα (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τις “ΣΠΟΝΔΕΣ”, που θα ερμηνεύσουν τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο, αλλά και πρόσφατες επιτυχίες και μας υπόσχονται μια βραδιά που θα τραγουδάμε, θα χορεύουμε και θα διασκεδάζουμε από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Η τρίτη ημέρα (Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ.
Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν οι οργανώσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΙΠΠΑΣΙΑΣ (ΕΛ.Ε.Θ.ΙΠ.) και ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΙΠΠΟΕΙΔΩΝ (Ε.Σ.Π.Ι.) με σκοπό να ενημερώσουν τους θεατές για τις δράσεις και τους στόχους τους.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν από το σταθμό Προαστιακού – Μετρό “ΠΑΛΛΗΝΗ” προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20' σε κυκλικά δρομολόγια.
Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ διοργανώνονται από το Σύλλογο «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ», ενώ συμμετέχει στη διοργάνωση ο Δήμος Παλλήνης.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Γυμναστήρια DESPORT HEALTH CLUBS,
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Εμπόριο υδραυλικών & ειδών θέρμανσης ~ μηχανολογικός εξοπλισμός).

Ραντεβού και φέτος στην πλατεία...
Για 32η χρονιά και πάντα με είσοδο ελεύθερη!
Νεοπαλλήνεια 2011
στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου
Νέα Παλλήνη Αττικής
9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2011


neopallineia@gmail.com
www.myspace.com/neopallineia

Δεν υπάρχουν σχόλια: