Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Eurovision και David Hasselhoff

Η Ολλανδία φαίνεται να το πήρε απόφαση. Θέλει να περάσει τελικό. Και όχι μόνο αυτό αλλά να διεκδικήσει και τη νίκη. Γι' αυτό βγάζει τα γερά όπλα....

Σύμφωνα με το eurovision.tv, η Ολλανδική τηλεόραση (TROS) δεν δέχεται να περιμένει άλλο για την επόμενη νίκη της. Έτσι, αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό της έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο της τηλεόρασης, ο οποίος σίγουρα θα δώσει έναν άλλο αέρα στην Ολλανδική συμμετοχή.
Ο John de Mol, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα μεγαλύτερα shows , όπως το Big Borther και το Deal or No Deal, θα βάλει και αυτός το χεράκι του στην συμμετοχή της χώρας για το 2012. Σίγουρα, από τηλεοπτικής άποψης, οι Ολλανδοί πρέπει να νιώθουν μια ασφάλεια.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα "σκάει" και δεύτερη βόμβα, πάλι με πρωταγωνίστρια την Ολλανδία. Αφού δεν έχουν τι να κάνουν καλοκαιριάτικα, κυκλοφορούν φήμες, ότι ο γνωστός σε όλους μας από το Baywatch κυρίως, David Hasselhoff θα συμμετάσχει στον Ολλανδικό τελικό.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες φήμες, ο David θα συνοδεύεται από μια γυναίκα τραγουδίστρια και το κομμάτι θα είναι πιθανόν δημιούργημα του Niall Mooney, που έγραψε τις συμμετοχές της Ιρλανδίας για το 2009 και το 2010.
Αν οι πληροφορίες αληθεύουν και δούμε το David Hasselhoff στον Ολλανδικό τελικό (και γιατί όχι στην σκηνή της Eurovision), τότε σίγουρα έχουμε να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό show για το 2012!

Από τον Γρηγόρη Ραγκούση


Δεν υπάρχουν σχόλια: