Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Στο Βόλο ο Σταμάτης Σπανουδάκης

Η συναυλία αυτή δείχνει μια διαφορετική πλευρά του Σταμάτη Σπανουδάκη. Μια πλευρά πιο ώριμη, πιο άμεση και, σίγουρα, πολύ πιο προσωπική για να εκφράσει το πιο ουσιαστικό, κατά τον ίδιο, κομμάτι της μουσικο-στιχουργικής ψυχής του. «Είναι πολύ το λίγο», μοιάζει να είναι το νέο του στοίχημα.

Καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις, με τον ίδιο περισσότερο να «ακουμπάει» στις κιθάρες του, την Ιροντίνα, τραγουδίστρια στις «Νύφες», να γίνεται όχημα για τις καινούργιες και αγαπημένες τραγουδιστικές μελωδίες του, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη να ηγείται με το δυνατό βιολί του της 12μελούς καινούργιας ορχήστρας εγχόρδων, τον Τσίκο στα τύμπανα και τον Στέφανο Λαρεντζάκη στα κρουστά, χρόνια τώρα ακούραστους μαχητές στους «υπόγειους» αλλά και τόσο ιδιόρρυθμους ρυθμούς του συνθέτη, τον Νίκο Χατζόπουλο στο κοντραμπάσσο, να γεφυρώνει υπεύθυνα ρυθμό και μελωδία, και τον Δημήτρη Γιαννακάκη να αγκαλιάζει με τα πλήκτρα και τους ήχους του όλο αυτό το νέο μουσικό - ενορχηστρωτικό αξιοζήλευτο οικοδόμημα.

Θα ακουστούν κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να ’μαι πάντα μαζί σου», αλλά και μερικά ακυκλοφόρητα ακόμη από τον δίσκο πού τώρα ετοιμάζει, αλλά και παλιότερες, αλλά ακόμη τόσο σημερινές αγαπημένες μουσικές στιγμές του Σταμάτη Σπανουδάκη.

Καινούργιες μελωδίες, λοιπόν, στίχοι αλλά και ενορχηστρωτικά ακούσματα, σε τέσσερις μοναδικές συναυλίες από τον ακριβοθώρητο Σταμάτη Σπανουδάκη.

Με κάθε εισιτήριο για όλες τις συναυλίες, οι θεατές θα αποκτήσουν τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να ’μαι πάντα μαζί σου».

Μέρος των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα διατεθεί για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Μικροθηβών και στο Ιερό Ίδρυμα των Ανατολικορωμυλιωτών «Αγία Τριάδα».

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 9:00 μ.μ
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
ΒΟΛΟΣ:

 - Public, Ογλ 28 και Ι. Κονταράτου 9, τηλέφωνο: 2421022904.
 - Κινηματογράφος «Αχίλλειο», τηλέφωνο: 2421034991 και 2421032818.
 - Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, την ημέρα της συναυλίας.
 - ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Βιβλιοπωλείο «Το Αλφαβητάρι», τηλέφωνο: 2428077264.

On line : www.ticketservices.gr και στο τηλέφωνο: 210-7234567

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ-ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΚΟΓΕΙΤΟΝΙΑ!!!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!!!

melwdos είπε...

Καλησπέρα
Καλωσόρισες και καλό Φθινόπωρο με υγεία και πολλά χαμογελά.