Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ολυμπίου - Παπαδόπουλος «Μια αγάπη για το καλοκαίρι»

Ερωτικά τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών. Τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ όπως τα: «Σκληρό μου αγόρι», «Στον ήλιο του μεσημεριού», «Η αγάπη θέλει δύο», «Αλητάκι μπατιράκι», «Βάρκα χωρίς πανιά», «Σαν με κοιτάς», «Μην μου μιλάς γι’ αγάπη», «Μαυρομαλλούσα κοπελιά», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι», «Έλα μια νύχτα», «Κλείσαν οι δρόμοι με βροχή» κ.α

Συνθέτες που μεγαλούργησαν στο ελληνικό σινεμά όπως οι Νίκος Μαμαγκάκης, Γιάννης Σπανός, Κώστας Καπνίσης, Γιώργος Κατσαρός κ.α.
Συνθέτες που θαυμάζουν την ευρωπαϊκή «σοβαρή» μουσική αλλά τα έργα τους εμπεριέχουν πλήθος ιθαγενών στοιχείων από την πλούσια ελληνική παράδοση.
Κι όπως μας φανερώνει το έργο τους είναι από τους συνθέτες που αντιλήφθηκαν νωρίς πως όλα τα διαφορετικά είδη μουσικής μοιράζονται κοινά θεμελιώδη στοιχεία. Κι έτσι πολύ γρήγορα ο καθένας ανέπτυξε τη δική του προσωπική μουσική γλώσσα. Συνθέτες που φαίνεται - από το έργο τους - να πιστεύουν πως οι ρίζες της Δυτικής μουσικής προέρχονται από την Ανατολή.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν με ιδιαίτερη κομψότητα κι εκλεκτικισμό δύο τραγουδιστές με Κυπριακή καταγωγή. Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος.
Τρεις νύχτες που επί της ουσίας ξεδιπλώνεται η ευαίσθητη λυρική πλευρά του τραγουδιού μας, όπου ανθίζουν υπέροχες μπαλάντες με έμφαση στις μελωδίες. Ευγενικά ηχοχρώματα, θησαυροί σπάνιων μουσικών στιγμών. Η ομορφιά με όρους χαλαρωτικούς και πάντα ιδιαίτερα ποιοτικούς.
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μιχάλης Κουμπιός.

«Μια αγάπη για το καλοκαίρι»
θεάτρο Badminton
Πέμπτη 8, Παρασκευή 9 & Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
Τα ερωτικά του ελληνικού σινεμά
Τιμές Εισιτηρίων: γενική είσοδος 20€, φοιτητικό 15€ (δεν περιλαμβάνει ποτό, ούτε είναι υποχρεωτικό)
Ώρα έναρξης: 21:30

www.proavlio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: