Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Ρέθυμνο

 Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία της μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους. Στις συναυλίες αυτές η Ελευθερία στήνει ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από μία παράσταση που κρατάει περίπου δυο ώρες.

 Μία παράσταση από την οποία δε θέλεις να χάσεις λεπτό. Με μεγάλα τραγούδια και δυνατές στιγμές. Στο Ρέθυμνο θα βρίσκεται τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011 στο Δημοτικό Στάδιο στη Σοχώρα. Έναρξη 21:30.

Χωρίς ενορχηστρωτικές πολυπλοκότητες, χωρίς ηλεκτρισμό και λούπες. Με τη φωνή της να απλώνει και να ξεδιπλώνει τα μεγάλα της, τα αληθινά τραγούδια, χωρίς χρονολογική σειρά αλλά δίχως να αφήνει καμιά της στιγμή απ’ έξω.

Το concept σ’ αυτή τη συναυλία είναι διαφορετικό και τόσο γνώριμο μαζί. Η Ελευθερία στη μέση της μικρής μπάντας που την αγκαλιάζει κυριολεκτικά, καθώς οι μουσικοί γύρω της στήνονται σε ημικύκλιο. Τύμπανα από τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, πιάνο αλλά και πλήκτρα από το Γιάννη Κυριμκυρίδη, ακουστική και κλασική κιθάρα, πού και πού μπάσο, από τον πιο μεγάλο της παρέας και σπουδαίο μουσικό Δημήτρη Μπαρμπαγάλα, πότε λαούτο πότε ούτι, πότε τζουράς και πότε μαντολίνο από τον δεξιοτέχνη Θωμά Κωνσταντίνου. Ο ρόλος του ενορχηστρωτή μοιράζεται ανάμεσα στους τέσσερις. Κανείς δεν είναι «αρχηγός» και ταυτόχρονα είναι όλοι αρχηγοί στην τέχνη τους. Ανάμεσά τους – στο κέντρο πάντα – η Ελευθερία, γήινη και εύθραυστη μαζί, να τους εμπνέει και να τους οδηγεί. Κι ας λέει χαριτολογώντας «πως είναι η τραγουδίστρια αυτής της μπάντας».

Ελευθερία Αρβανιτάκη
στο Ρέθυμνο, Γήπεδο Σοχώρας
Δευτέρα 8 Αυγούστου

Συντελεστές:
Αλέξανδρος Κτιστάκης – Τύμπανα
Γιάννης Κυριμκυρίδης – πιάνο.πλήκτρα
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και κλασική κιθάρα, μπάσο,
Θωμάς Κωνσταντίνου – λαούτο,ούτι,τζουράς.

Είσοδος 15 ευρώ

1 σχόλιο:

Greecelands είπε...

Αν θα μπορούσε ο άνθρωπος να σταματά το χρόνο εγώ στην ώρα που γελάς θα σταματούσα μόνο