Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Κώστας Χατζής τραγουδά για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Φιλανθρωπική συναυλία στην Πρέβεζα
Μια συναυλία με φιλανθρωπικό περιεχόμενο στόχο θα δοθεί στις 12 Αυγούστου με τον μεγάλο τραγουδιστή Κώστα Χατζή στο «Nicopolis Club» στην Πρέβεζα. 

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ολόκληρη τη χώρα. Μαζί του θα τραγουδήσουν οι Αντωνία Χατζίδη και Μαρία Αλεξίου, ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο Γιώργος Παγιάτης.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στην Πρέβεζα (Πλατεία Δικαστηρίων), στην Άρτα (πεζόδρομος Σκουφά στο ύψος του Αγ. Δημητρίου) και στα Γιάννενα (Πλατεία Νομαρχίας), ενώ στα ίδια σημεία συγκεντρώθηκαν παιδία και ζωγράφισαν σε καμβά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα βρεθεί στην περιοχή η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα για την περίθαλψη παιδιών και ένα φορτηγό για την συγκέντρωση γραφική ύλης και ρουχισμού για τα παιδιά που βρίσκονται στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Η μονάδα και το φορτηγό θα βρίσκονται στις 9 Αυγούστου στα Γιάννενα, στις 10 Αυγούστου στην Άρτα και στις 11 Αυγούστου στην Πρέβεζα. Στην εκδήλωση στο «Nicopolis Club», θα γίνει και βράβευση των παιδιών από Γιάννενα, Άρτα και Πρέβεζα που έλαβαν μέρος στα «Special Olympics».

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η σύμπραξη εθελοντικής κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης ενεργών πολιτών Πρέβεζας «Ανθρώπολις» με την υποστήριξη των Ε&Β Μπατσούλη και «Nicopolis Club», που καλούν τον κόσμο να ενωθεί για να δώσει ένα χαμόγελο στα παιδιά, που τόσο το έχουν ανάγκη.

Η τιμή του εισιτηρίου για την συναυλία είναι 15 ευρώ, εκ των οποίων τα 9 ευρώ θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

newsbeast.gr Teamgr.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: