Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Μουσικός Σεπτέμβριος στην Ύδρα

Ως τουριστικός προορισμός υψηλού επιπέδου, δεν θα μπορούσε πάρα να παρουσιάσει και ένα υψηλού επιπέδου φεστιβάλ. Ο λόγος για το «1ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Ύδρας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Αρχείο_Μουσείο Ύδρας, από τις 6 ως τις 9 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ερμηνευτών από την Ελλάδα και όχι μόνο. 

Αναλυτικότερα, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, ο πιανίστας Γιώργος Ψυχογιός θα κάνει τζαζ αυτοσχεδιασμούς πάνω σε μουσική του Rachmaninoff.
Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί μουσικοθεατρικό αναλόγιο με τίτλο «Καπετάνισσα Μπομπελίν», σε σύλληψη και σκηνοθεσία της Μάγδας Μαυρογιάννη και με θέμα του τη ζωή της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας.
Θα ακουστεί μουσική των Λαμπελέτ, Σπάθη, Σαμάρα, Καρρέρ, Etienne, Delille, Lagoanere, Kuhn κ.ά. Με τη σοπράνο Μάρθα Αράπη και τον πιανίστα Δημήτρη Γιάκα.
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου οι Anton Martynov (βιολί) και Απόστολος Παληός (πιάνο) θα ερμηνεύσουν «Ρομαντική μουσική εν τη γενέσει», ενώ την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου οι Nicolas Petrovich- Njegosh (φλάουτο) Θοδωρής Μίλκοβ (μαρίμπα) και Fabiola Ojeda (τσέλο) θα μας ταξιδέψουν «Από τη μουσική παράδοση της Λατινικής Αμερικής ως την Ευρώπη του Haendel και του Bach».

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
Πληροφορίες _ κρατήσεις στο Ιστορικό Αρχείο_Μουσείο Ύδρας (τηλ. 22980 52355)

www.tospirto.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: