Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Αντώνης Φραγκιαδάκης & Δραβίδες

Χρώμα από Κρήτη θα πάρει η σκηνή του Πολιτιστικού συλλόγου Αστριτσίου . Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και η μουσική του παρέα Δραβίδες έρχονται να μας αποκαλύψουν τα μουσικά μυστικά της Κρήτης. 

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους εκτελεστές του Κρητικού λαούτου στη σύγχρονη Κρήτη, ενώ παράλληλα είναι και λαϊκός δημιουργός, αφού γράφει στίχο και συνθέτει μουσική σε αυθεντικό Κρητικό ιδίωμα. Έχει ερμηνεύσει δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της Kρητικής παράδοσης, όπως είναι οι Σκορδαλός, Μουντάκης, Ψαραντώνης, Γαργανουράκης, Σκουλάς, Παπαδάκης και πολλοί άλλοι.
Ταυτόχρονα δημιουργεί ο ίδιος μουσική και το 1985 γράφει μαζί με τον αδερφό του Μιχάλη τον πρώτο τους δίσκο, τη «Μεγάλη Συνάντηση» που αφήνει σφραγίδα στην Κρητική Μουσική με το κομμάτι «Πάντα Θλιμμένη Χαραυγή». Ακολουθούν οι δίσκοι «Πρωτοφανίστικος Σεβντάς», «Αφιέρωμα στον έρωτα», «Μουσική Άνοιξη», «Τα τραγούδια της τσέπης» και πρόσφατα το διπλό CD «Δεν έχει η αγάπη σύνορα».

Στην προσπάθεια του να μοιραστεί την τέχνη του και την εμπειρία του, μα πιο πολύ την ψυχή του με τον κόσμο, σήμερα οργανώνει μια μουσική παρέα τους Δραβίδες.

Αντώνης Φραγκιαδάκης Δραβίδες σε μια συναυλία αφιέρωμα στο περιβάλλον και τις κλιματικές αλλαγές.
Σήμερα 10 - 8 - 2011 στις 10:00 μ.μ
Τιμή εισόδου 5 ευρώΠροβολή μεγαλύτερου χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: