Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

1000 Χαμόγελα από την Πάτρα

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΖΑΚΟ Ε.Π.Ε.», στα πλαίσια εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2011 διοργανώνουν συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ.

Με αφορμή την συναυλία αυτή αποφασίστηκε από τον Πολιτισικό οργανισμό του Δήμου Πατρέων να προσφερθεί το αντίτιμο του ενοικίου για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της διάθεσης 1.000 εισιτηρίων (μέρος του συνόλου των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν), τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα μεταφερθούν όλα και αυτούσια στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10€ και η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο κατάστημα «Musical», Ρήγα Φεραίου 127. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Όθωνος Αμαλίας 83 και στο τηλέφωνο 2610332499.

Παράλληλα , η Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΖΑΚΟ Ε.Π.Ε.», σε συνεργασία με εταιρείες χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα, αναψυκτικά και χυμούς αξίας 6.000€ τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των παιδιών στα Σπίτια του συλλόγου. Επιπλέον, προσφέρεται να αναλάβει με μεταφορικά μέσα τη μεταφορά συνοδών και παιδιών που φιλοξενούνται στα σπίτια του συλλόγου στην Κυλλήνη και την Αρχαία Κόρινθο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία.

Ας είμαστε όλοι εκεί γιατί,

…… έτσι …… τα 1.000 Χαμόγελα θα γίνουν …… τόσα!!!......

και άλλα τόσα!!!……


www.hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: