Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Το νέο video clip για τους Onirama

Οι Onirama, το πιο αγαπημένο και πετυχημένο μουσικό συγκρότημα, με την εθελοντική συμμετοχή τους στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011 μετέδωσαν ρυθμό και θετική ενέργεια με την παρουσία τους και έδειξαν την έμπρακτη στήριξή τους σε αυτό το θεσμό. 

Το τραγούδι «Εκεί για σένα εγώ» το οποίο έγραψαν ειδικά για τα Special Olympics και αποτέλεσε το Special Olympics Team Hellas Song, παρουσιάστηκε στο Global Youth Rally των Special Olympics που φιλοξενήθηκε στο Τοίχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και στην Τελετή Λήξης των Αγώνων στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Το video clip «Εκεί για σένα εγώ» μας μεταφέρει το μοναδικό κλίμα της διοργάνωσης μέσα από το υλικό που καταγράφηκε ακολουθώντας τους Onirama καθ’ όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους, σε πρόβες, soundcheck, backstage και on stage στις δύο εμφανίσεις τους, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου. Το τραγούδι «Εκεί για σένα εγώ» σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Μαραντίνη, περιλαμβάνεται στο CD των Onirama «Στη χώρα των τρελών» που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Lyra.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: