Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Θανάσης Βασιλόπουλος Νέο CD



Συνεχίζοντας τη δημιουργική του πορεία ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου και του nay Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλεία.

Με σημείο εκκίνησης την παράδοση αλλά και τη βαθιά ανάγκη για προσωπική έκφραση και επικοινωνία, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, καταθέτει στα διάφανα του δευτερολέπτου, μια νέα μουσική πρόταση με φρέσκο ήχο, γεμάτη αναπάντεχες συναντήσεις πολιτισμών της ανατολής και της δύσης και μια νέα ανάγνωση της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.
Πλαισιωμένος από μία πλειάδα σημαντικών μουσικών, και με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά του Σωκράτη Γεωργιάδη, ο Θανάσης Βασιλόπουλος μας οδηγεί μέσα από πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις αλλά και εναλλακτικές αναδημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα αναπάντεχο και μαγευτικό ταξίδι της Ψυχής.
Με ιδιαίτερα έντονο το στοιχείο της έκπληξης αλλά και της αντίθεσης που προκύπτει από τον συνδυασμό της παραδοσιακής μουσικής με την ambient, την rock και τη συμφωνική μουσική και με όχημα την έμπνευση, την δεξιοτεχνία αλλά και την βαθύτερη προσωπική καλλιτεχνική ευαισθησία, ο Θανάσης Βασιλόπουλος φωτίζει νέες διαδρομές για το κλαρίνο στον 21ο αιώνα.
Το εξώφυλλό του CD έχει φιλοτεχνήσει ο Δημήτρης Μυταράς ενώ ποιήματά τους έχουν δώσει ο Μύρωνας Ζολωτάκης και ο Δημήτρης Μπαφαλούκος.


Τα τραγούδια του δίσκου:
1. EARHCHILD
2. ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ
3. IN MY DREAMS
4. ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
5. ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ
6. MORENICA
7. CORSICA
8. ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
9. SULTANI
10. ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ

1 σχόλιο:

Greecelands είπε...

Καλημερα!!

Ανοιξη και φθινόπωρο χειμώνα καλοκαίρι όλες του χρόνου τσ' εποχές είσαι του νου μου ταίρι