Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Θ. Μικρούτσικος – Λ. Μαχαιρίτσας: παραλίγο μαζί

Θ. Μικρούτσικος – Λ. Μαχαιρίτσας: παραλίγο μαζί

Ο Αύγουστος σχεδόν έφτασε, αλλά για τους καλλιτέχνες αυτό σημαίνει κι ότι βρίσκεται προ των πυλών η νέα σεζόν. Εξ ου και οι ζυμώσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που γίνονται υπό τη δαμόκλειο σπάθη, φυσικά της οικονομικής κατάστασης και της αγωνίας για το πώς θα πάνε τα πράγματα.

Μάθαμε πάντως πώς συζήτησαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν Θάνος Μικρούτσικος και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - που από το 2005 και τη νέα εκδοχή του «Σταυρού του Νότου» στο Μέγαρο Μουσικής, έχουν ξαναβρεθεί σε συναυλίες, αλλά, αν δεν κάνουμε λάθος, όχι σε χειμερινό μουσικό πρόγραμμα. Όπως και να ‘χει, δεν τα βρήκαν.
Κι έτσι ο Μικρούτσικος, μάλλον θα διατηρήσει το περσινό του ντουέτο με τον Χρήστο Θηβαίο, καλώντας πιθανότατα στο φετινό σχήμα και τη Ρίτα Αντωνοπούλου.
Οι τρεις τους ακούγεται ότι θα οδεύσουν προς τον «Σταυρό του Νότου». Αλλά και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα επιστρέψει στη δοκιμασμένη συνταγή της «Ακτής Πειραιώς», με σίγουρο συμμέτοχο τον Δημήτρη Σταρόβα και πιθανούς τους Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά. Το σχήμα τους πάντως έχει εξασφαλίσει για τη σεζόν ένα μεγάλο ατού:
Τον Γιάννη Κούτρα που ανταποκρίνεται με ευκολία και στο έντεχνο και στις ροκ διαθέσεις των υπολοίπων.

[Ν.Χ.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: