Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

η Τάνια Τσανακλίδου στο Άλσος Βεΐκου


Η χειμερινή της «εσωστρέφεια», έφερε καλοκαιρινή «αγωνιστικότητα». Η Τάνια Τσανακλίδου βγαίνει στο δρόμο. Σταθμός της και το Γαλάτσι, όπου την Τρίτη 26 Ιουλίου (στις 9.30μ.μ.) εμφανίζεται μαζί με την εκλεκτή μουσική παρέα της, στο Άλσος Βεΐκου.

Ούτως ή άλλως τα live της Τσανακλίδου είναι μία ξεχωριστή εμπειρία καθώς, πέρα από το θεατρογενές ερμηνευτικό της ταλέντο, έχει μια μοναδική ικανότητα άμεσης επικοινωνίας με το κοινό. Αυτή τη φορά όμως έχει και ανανεωμένη διάθεση για ό,τι κάνει. «Την άνοιξη», εξηγεί η ίδια, «πρωτοβγήκαμε στον δρόμο και μας άρεσε.
Είδαμε σε πρόσωπα σκυθρωπά να σκάει ένα χαμόγελο. Έτσι πήραμε κουράγιο και είπαμε το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε όπου μας πάει ο δρόμος, γιατί ο δρόμος ξέρει... Και ξέρουμε κι εμείς πως όποιος μένει ακίνητος σε αυτό το δύσκολο καιρό, είναι σαν να παρατάει τα όπλα. Εμείς έχουμε όπλο το τραγούδι και δεν το βάζουμε κάτω. Η παράσταση αυτή έχει τη λογική του δρόμου, τη χαρά του απρόσμενου, την ευλογία του "μοιράζομαι" και μια ωραία ηρωική τρέλα».

Το «εμείς» περιλαμβάνει και τους έξι κορυφαίους μουσικούς της:
Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι),
Αλέξανδρο Κτιστάκη (ντραμς , κρουστά),
Σωτήρη Λεμονίδη (πιάνο, ακορντεόν),
Ίριδα Λουκά (βιολί),
Δημήτρη Μπαρμπαγάλα (κιθάρα) και Παναγιώτη Τσεβά (ακορντεόν).
Μαζί τους και η νέα τραγουδίστρια Σοφία Παπουλάκου και οι Δημήτρης Καρπούζας (ηχοληψία), Περικλής Μαθιέλης (φωτισμοί).
 Όσο για το εισιτήριο, «επιθυμία μας είναι να περιορίζονται στο ελάχιστο αμοιβές και έξοδα ώστε να καταφέρουμε να έχουμε το ελάχιστο δυνατό εισιτήριο».
[Ν.Χ.]

Info
26/7, Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι
Ώρα: 21.30
Εισιτήρια: 12 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: