Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Μουσική γιορτή ετοιμάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου

Μία μεγάλη μουσική γιορτή ετοιμάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην ''Τεχνόπολις'' στις 29 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. προκειμένου να χαρίσει πολλά παιδικά χαμόγελα. 

Το διαφορετικό σε αυτή τη συναυλία - αναδρομή σε ολόκληρη τη μουσική του πορεία είναι ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη, αλλά ο καθένας μας θα μπορεί να προσφέρει ό,τι ποσό επιθυμεί για την ενίσχυση του συλλόγου ''Το Χαμόγελο του Παιδιού''...

Δεν υπάρχει δηλαδή ένα συγκεκριμένο αντίτιμο εισιτηρίου με τα έσοδα να διατίθενται για το ''Χαμόγελο'', αλλά η όλη διοργάνωση στηρίζεται στην καλή βούληση των θεατών.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα βρίσκονται (αλφαβητικά) οι: Νίκος Ζιώγαλας, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας και Μανώλης Φάμελλος.

Ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, που μετράει ήδη τρεις δεκαετίες στη μουσική σκηνή, ενώνει τις δυνάμεις του με το ''Χαμόγελο του παιδιού'' και μας καλεί να ψυχαγωγηθούμε για... καλό σκοπό.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κάλυψη των τεράστιων και πολύπλευρων αναγκών των παιδιών στη χώρα. Κακοποιημένα,  εγκαταλελειμμένα, με προβλήματα υγείας, κάτω από το όριο της φτώχιας, θύματα εξαφάνισης καλύπτονται καθημερινά, άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών του συλλόγου. Οι σημαντικότερες από αυτές, που δίνουν λύσεις 24 ώρες, 365 ημέρες τον χρόνο είναι:

SOS 1056:  Εθνική τηλεφωνική γραμμή για παιδιά 
Τα σπίτια- Ημερήσια φροντίδα

Στήριξη παιδιών και των οικογενειών τους με προβλήματα διαβίωσης, στα κέντρα του, σε  όλη την Ελλάδα

Φροντίδα εγκαταλελειμμένων βρεφών και παιδιών στα νοσοκομεία

Στήριξη παιδιών στα νοσοκομεία


Στήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας


Φροντίδα στο σπίτι, παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας


Κινητές Ιατρικές Μονάδες


Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά


Αmber Alert Hellas


116000: Eυρωπαϊκή τηλεφωνική γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά


Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά


Διεθνείς συνεργασίες με ενεργό και συμβουλευτικό ρόλο

Χορηγός συναυλίας: Τράπεζα Κύπρου

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Όποιος επιθυμεί να στηρίξει το έργο του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  θα μπορεί να επισκεφτεί το περίπτερο, που θα βρίσκεται στον χώρο της συναυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: