Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

η Ά.Πρωτοψάλτη και ο Μ.Φραγκούλης στη Κρήτη

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ - Γήπεδο ΟΦΗ Ηράκλειο
ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ - Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων Χανιά

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δύο φωνές που αγαπήθηκαν από την συνύπαρξη τους το φετινό χειμώνα θα συνεχίσουν να μας ταξιδεύουν σε καινούριες μουσικές διαδρομές και το καλοκαίρι.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες σε μία μουσική παράσταση μόνοι επί σκηνής, θα ερμηνεύσουν τραγούδια που αιωρούνται υπέροχα στο χρόνο της ωρίμανσης τραγούδια αγαπημένα, αλλά και τόσο απρόσμενα τόσο από την ελληνική μουσική σκηνή όσο και από το παγκόσμιο πεντάγραμμο.Αγαπημένες μελωδίες, τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή αλλά και απρόσμενες μουσικές διαδρομές συνθέτουν το ύφος της συναυλίας, σ’ ένα μουσικό πάντρεμα δύο ξεχωριστών φωνών που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δεν χρειάζονται συστάσεις. Ξεχωριστοί ερμηνευτές και οι δύο, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό και παγκόσμιο πεντάγραμμο.

Αυτή τη φορά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει να τραγουδούν για την αγάπη με συναίσθημα, ευαισθησία  αλλά και πάθος και να ξετυλίγουν το ταλέντο τους επί σκηνής για να μας χαρίσουν μια αγκαλιά τραγούδια.

Μια τρυφερή συνεργασία δύο εξαιρετικών ερμηνευτών, σε μία σκληρή εποχή, και ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής σε μία καλοκαιρινή συναυλία που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Προπώληση:
Δισκοπωλείο Αεράκης, Δαιδάλου 37, Ηράκλειο, 2810225758
Δισκοπωλείο LA SI DO, Κόρακα 4, Χανιά, 2821095167
Online: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά: 2107234567

Δεν υπάρχουν σχόλια: