Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2011 - Κιάτο Κορινθίας


Η 21η Ιουνίου δεν είναι μια μέρα όπως οι άλλες. Είναι η μέρα του θερινού ηλιοστασίου - η μεγαλύτερη μέρα του έτους και είναι η Ημέρα της Ευρωπαικής Γιορτής της Μουσικής.

Με άλλα λόγια είναι Ημέρα Γιορτής! Της Μουσικής, των Μουσικών και όλων όσων αγαπάνε την Μουσική. Και είμαστε πολλοί! Απόδειξη πως χρόνο με το χρόνο η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής μεγαλώνει και καθιερώνει όλο και περισσότερες εορταστικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

Με την υποστήριξη δημοτικών, κρατικών, ιδιωτικών και θεσμικών φορέων, η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θέλει να ενθαρρύνει τις ανταλλαγές καλλιτεχνών και οργανώνει όσο το δυνατόν περισσότερες μουσικές εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα. Πάντα δωρεάν, από όλους και για όλους. Γιατί όταν η μουσική γιορτάζει είμαστε όλοι καλεσμένοι!
Το Κιάτο για πρώτη φορά εισέρχεται στο Εθνικό Δίκτυο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής. Η OurMusic σε συνεργασία με το Δήμο Κιάτου και επιχειρηματίες της περιοχής διοργανώνουν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής ένα πλήθος εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στις 21 εώς 24 Ιουνίου 2011.
Η προσπάθεια της διοργάνωσης έχει μέχρι στιγμής βρει πολύ θετική ανταπόκριση από την τοπική κοινωνία και τις τοπικές αρχές και έχει εμπλουτίσει το καλλιτεχνικό της πρόγραμμα.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
:
   Ημερομηνία: 21 Ιουνίου
   Ώρα έναρξης: 20:30
   Τοποθεσία: Πλ. Ελευθερίας (Κεντρική Σκηνή)
   Εκδήλωση: Συναυλία τοπικών συγκροτημάτων διαφόρων ειδών μουσικής

    Ημερομηνία: 22 Ιουνίου
    Ώρα έναρξης: 19:30
    Τοποθεσία: Αίθουσα Θεάτρου Δημαρχείου Κιάτου.
    Εκδήλωση: Μαθητική Συναυλία Ελληνικού Ωδείου (Παράρτημα Κιάτου)

    Ώρα έναρξης: 21:30
    Τοποθεσία: Παραλία Κιάτου (Café Bar Vento)
    Εκδήλωση: Συναυλία συγκροτημάτων από το X-Factor (T.U. & Δημήτρης Θεοδωράκογλου)

    Ημερομηνία: 24 Ιουνίου
    Ώρα έναρξης: 20:30
    Τοποθεσία: Εμπορικός Πεζόδρομος
    Εκδήλωση: Συναυλία μαθητών Μοντέρνου τμήματος Σικυώνιος Σχολής

Δεν υπάρχουν σχόλια: