Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Nίκος Πορτοκάλογλου στη Μικρή Επίδαυρο
Παρασκευή, 1 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. - 03 Ιουλίου στις 12:30 μ.μ.
Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου


Συνήθως κάνουμε ρεμίξ στα τραγούδια για να τους δώσουμε ένα ήχο πιο ηλεκτρονικό, πιο «μπητάτο», πιο χορευτικό. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αντίθετα δημιουργώντας την συγκεκριμένη παράσταση επιλέγει ένα «αντίστροφο» ρεμίξ. «Ρεμιξάρει» τα ηλεκτρικά του τραγούδια με την κιθάρα του, ακουστική και ηλεκτρική και τρεις μουσικούς, τον Μιχάλη Βρέττα στο βιολί, τον Μιχάλη Καλκάνη στο κοντραμπάσο, τον Νίκο Πασσαλίδη στο μπουζούκι, τον τζουρά, και το ούτι.
Με τα όργανα μιας «μπάντας δωματίου» μιας μικρής, δεμένης ομάδας, ξαναδίνει στα τραγούδια του την λιτή, πρωταρχική τους μορφή.
Μετά από μια διαδρομή σχεδόν 30 χρόνων κάθε καινούριο βήμα του τραγουδοποιού είναι αποτέλεσμα της «κρυφής του, της ατέλειωτης δίψας», του ανήσυχου πνεύματός του που δεν βολεύεται στα κεκτημένα. Στην παράσταση «Ρεμίξ» είμαστε καλεσμένοι σε ένα παιχνίδι όπου τα τραγούδια ξεγυμνώνονται και μεταμορφώνονται για να ανακαλύψουμε ξανά την ψυχή τους και την καταγωγή τους... Τραγούδια που στις πρώτες εκτελέσεις αφήνουν, λόγω ηλεκτρικής ενορχήστρωσης, μόνο μια υπόνοια ανατολίτικης ρίζας, εδώ με το ούτι και το βιολί, θα δείξουν καθαρά από πού προέρχονται. Επίσης τραγούδια λυρικά που συχνά δεν έβρισκαν το χώρο τους στους μεγάλους συναυλιακούς χώρους, εδώ στο ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό Μικρό Θέατρο Της Αρχαίας Επιδαύρου με τα έγχορδα και τις κιθάρες θα αναδειχθούν ξανά.

Τιμές εισιτηρίων
30€ (Ζώνη Α), 20€ (Ζώνη Β), 10€ (Φοιτητικό - Ζώνη Β, ΑΜΕΑ)
Έναρξη προπώλησης: 10 Ιουνίου 2011

www.greekfestival.gr
Official WebSite: www.portokaloglou.gr
Official Youtube Channel: www.youtube.com/user/NPortokaloglouTV
myspace: www.myspace.com/nportokaloglou
facebook: www.facebook.com/pages/Nikos-Portokaloglou

Οργάνωση παραγωγής:
Ερωδιός Live Ε.Π.Ε
Τηλ/ Fax. 210 3210890
www.erodios.gr // e-mail: erodios@erodios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: