Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Οι Locomondo στη Μονή Λαζαριστών


Μετά από την επιτυχημένη τους περιοδεία και την κυκλοφορία του δίσκου τους στη Γερμανία, οι Locomondo επιστρέφουν στην Ελλάδα και στην…αγαπημένη τους συνήθεια, που είναι οι καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την χώρα!

H συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών - Ώρα έναρξης 21.30 το βράδυ.

Ειδικά φέτος, μέρος των εσόδων των δυο κεντρικών συναυλιών, θα δοθεί στην καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και στην ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων (www.streetpaper.gr), η οποία - αποφασισμένη να φορτώσει με πολλά γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού- αυτή την εποχή βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Παρίσι, 21-28 Αυγούστου 2011).

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της καμπάνιας «Γκολ τη Φτώχεια» με πληροφοριακό υλικό, μπλουζάκια και βεβαίως, μπάλες και τέρματα για να βάλουμε όλοι μαζί αυτό το πολυπόθητο γκολ στη φτώχεια, στο ρατσισμό και στις εξαρτήσεις.

Προπώληση εισιτηρίων:

Internet: 10 €
PUBLIC: 12 €
Ταμείο : 15 €

Πληροφορίες στους διαδικτυακούς τόπους:
www.myspace.com/locomondo
www.locomondo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: