Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Kay Darens - Άντε Γειά!Αφιερωμένο σε κάθε αγανακτισμένο Έλληνα - σε όλους μας που δίνουμε το παρόν καθημερινά σε όποια πόλη και αν βρισκόμαστε, ακομμάτιστα μακριά από ταμπέλες, ειρηνικά - για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
Δεν έχω σημασία εγώ που το έγραψα για αυτό και το παραδίδω στο κοινό κάτω από Creative Commons Licence που σημαίνει ότι μπορείτε να το ενσωματώσετε οπουδήποτε, να το...
επεξεργαστείτε, να εμπλουτίσετε τους στίχους ή τη μουσική του, να το κάνετε remix ή διασκευή με μόνο απλή αναφορά στην αρχική πηγή και τίποτα άλλο. Δεν έχει σημασία το ποιος προσφέρει κάτι όπως και να το προσφέρει στον αγώνα για μια καλύτερη δημοκρατία. Αν το κομμάτι αυτό εκφράσει κάποιον από εσάς - έστω και έναν και τον παρακινήσει να κατέβει στην πλατεία της πόλης του - τότε θα έχει πετύχει το σκοπό του.

Το κομμάτι δεν προτρέπει στη φυγή από τη χώρα αλλά στη φυγή από αυτή την κατάσταση που ζούμε. Είναι επιλογή μας αν η Ελλάδα που ζούμε θα είναι παράδεισος ή κόλαση και αν οφείλουμε κάτι απέναντι στον εαυτό μας είναι να μη μείνουμε ΕΔΩ - σε αυτή την επιλογή.

Να είστε καλά και ευχαριστώ κάθε Έλληνα αδερφό για την έμπνευση που μου έδωσε να ολοκληρώσω αυτό το τραγούδι!

Kay Darens - Άντε Γειά!
Μουσική: Ares Kalogeropoulos | Στίχοι: Kay Darens
Παραγωγή/Μίξη/Ενορχήστρωση: Ares Kalogeropoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια: