Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Τρίφωνο - Τα τζιτζίκια του χειμώνα - ΝΕΟ CDΤα «Τζιτζίκια του χειμώνα» λοιπόν μόλις έφτασαν και είναι πολύ ανυπόμονα ,γιατί δεν έχουν ξανατραγουδήσει τέτοια εποχή Και τι εποχή Μια εποχή που χρειάζεται αφύπνιση ,αλήθεια, ψυχραιμία και αισιοδοξία.
Μετά το προηγούμενο cd τους «Προσοχή Τρίφωνο», μία ολοκληρωμένη πρόταση της Λίνας Νικολακοπούλου που αγαπήθηκε πολύ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επιβραβεύτηκε από το κοινό, αφού ξεπέρασε τις 12000 πωλήσεις επανέρχονται .
Οκτώ ολοκαίνουργια τραγούδια και πέντε διασκευές που «μπερδεύονται γλυκά» - όπως λέει ο ποιητής και ξαφνιάζουν θετικά.
Η Λίνα Νικολακοπούλου είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του νέου cd που εκτός από την αμέριστη συμπαράσταση της και τους τέσσερις καινούργιους στίχους της, έδωσε και τον υπέροχο τίτλο σε αυτή τη δισκογραφική δουλεία.
Η «Ελευθερία» της Λίνας Νικολακοπούλου και της Δάφνης Αλεξανδρή για το ξεκίνημα του δίσκου και το «Νανούρισμα» του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Φώτη Αγγουλέ για το φινάλε.

Στο ενδιάμεσο ταξίδι μουσικές των: Leonard Cohen, Eric Beam, Δημήτρη Υφαντή Νίκου Κουρουπάκη, Αποστόλη Ηλιόπουλου αλλά και τα διασκευασμένα παραδοσιακά «Μαργούδι» (Θρακιώτικο), «Σαν παράσταση» (Σμυρνέικο) και «Στείλε μήνυμα» (Rumelai- Παραδοσιακό Ρουμανίας) και στίχους των Λ.Νικολακοπούλου, Κοραλία Αλιφραγκή, Δημήτρη Υφαντή, Ερωφίλης.
Η επιμέλεια, παραγωγή και ενορχήστρωση έγινε από το Τρίφωνο, κατά κόσμον Ερωφίλη, Νίκο Κουρουπάκη, Δημήτρη Υφαντή.
Με ηχοχρώματα από τη δύση ως την Ανατολή, από την Ήπειρο και τα Βαλκάνια ως την Σμύρνη και την Αμερική το ταξίδι ξεκινάει
Καλή Διαδρομή.

Τα τραγούδια του δίσκου:
01. Ελευθερία
02. Ως το τέλος του έρωτα (dance me to the end of love)
03. Η αγάπη ζει (shoes)
04. Πάνω απ’ όλα εσύ
05. Φωτιά στα κόκκινα
06. Σαν παράσταση
07. Ένα θέλω μόνο (Νίκος Κουρουπάκης)
08. Λες κι ανάποδα γυρίζει ο κόσμος
09. Θέλω να με θες (Ερωφίλη)
10. Στείλε μήνυμα (rumelai)
11. Γράμμα του Χειμώνα (Δημήτρης Υφαντής)
12. Το μαργούδι
13. Νανούρισμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: