Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Σ.Σπανουδάκης - Θέλω νάμαι πάντα μαζί σου - Νέο CDΈνας αλλιώτικος δίσκος, που μας ταξιδεύει μέσα από τις κιθάρες και την τόσο προσωπική ηχητική παλέτα του πίσω στα 'ροκ' χρόνια του συνθέτη. Γαλλικές λέξεις-στίχοι, ντύνουν τις μελωδίες του, μαγευτικοί ήχοι απογειώνουν τις γεμάτες εικόνες, σημερινές ενορχηστρώσεις του.

Ένα μοναχικό, μουσικό - ηχητικό παραμύθι, τόσο αλλιώτικο αλλά και τόσο οικείο για όσους έχει αγγίξει τα τελευταία χρόνια η μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη. Μια μουσική, που ξέρει να μιλάει τόσο έντονα "Χωρίς λόγια".
Ο ίδιος ο δημιουργός αναφέρει στο εισαγωγικό σημείωμα του δίσκου: "Ο δίσκος αυτός έρχεται τρία περίπου χρόνια μετά τον Αλέξανδρο ΙΙ. Μεγάλο αλλά ίσως τελικά απαραίτητο, μουσικό διάλειμμα για τα δικά μου τουλάχιστον 'δισκογραφικά' δεδομένα. Ξεκίνησα να δουλεύω τον περασμένο χειμώνα στη Νάξο. Ησυχία, κρύο, μοναξιά και θάλασσα...." "θέλησα να 'φύγω' για λίγο από τις πιο επικές ενορχηστρωτικές διαθέσεις μου και να χαθώ στις κιθάρες μου, που με συντρόφεψαν και με σημάδεψαν από τα παιδικά μου ακόμη χρόνια. Απέφυγα τις εξάρσεις και τους έντονους ρυθμούς, γιατί ήθελα έναν δίσκο ήσυχο, που να ξεχωρίζει απ' τις φωνές του 'πλήθους' αλλά και να ακούγεται με μια ερωτική-προσευχητική διάθεση.....

Τα τραγούδια του δίσκου:
1. ΔΕΙΛΙΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ
2. ΘΕΛΩ ΝΑ'ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
3. ΟΝΕΙΡΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ
4. ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ
5. ΜΕΙΝΕ
6. Σ' ΑΓΑΠΑΩ
7. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ
8. ΜΟΝΑΧΗ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ
9. ΑΝ ΘΕΣ
10. ΘΕΛΩ