Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Παγκόσμια Μέρα Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής


Η Hμέρα της Μουσικής που γιορτάζεται την Τρίτη 21 Ιουνίου βρίσκει το Μέγαρο Μουσικής να κλείνει τα 20 χρόνια του.
Έτσι, ενταγμένη στις εκδηλώσεις για την εικοσαετία του Μεγάρου που διατρέχουν όλο το 2011, η γιορτή της Μουσικής θα γίνει στους ολάνθιστους κήπους του Μεγάρου που από πέρυσι βρίσκονται στη διάθεση του κοινού. Πέντε μουσικά σύνολα που θα παρουσιάσουν, εναλλάξ σε δύο σκηνές, τέσσερα ημίωρα προγράμματα με δημοφιλή έργα, θα γιορτάσουν με το κοινό τη μεγάλη μέρα της Μουσικής.
Η γιορτή θα κλείσει με μουσική από dj.

Μέσα στον καταπράσινο κήπο του Μεγάρου, καθισμένοι στο γρασίδι, μέσα στο μοναδικά πολύχρωμο τοπίο που συνθέτουν οι αριές, οι ακακίες, οι νεραντζιές, οι μανόλιες, οι δάφνες και οι τσιντόνιες, οι αθηναίοι αλλά και οι επισκέπτες της πόλης θα γιορτάσουν τη μεγάλη αυτή ημέρα, την αφιερωμένη στην τέχνη της Μουσικής.
Με καλοκαιρινή διάθεση, σπουδαίοι μουσικοί που συνθέτουν πέντε συνολικά μικρά και μεγάλα μουσικά σχήματα, θα βρίσκονται αφιλοκερδώς στον κήπο του Μεγάρου για να παρουσιάσουν μουσικές και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.
Πρόκειται για τα σύνολα: ‘Metallon’ - Σύνολο Χάλκινων Μελών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, Melos Brass & φίλοι, Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και Κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή.
Το Μέγαρο γιορτάζει μαζί τους και μαζί με τους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας, τα είκοσι του χρόνια, τη Μέρα της Μουσικής, με ορχήστρες στον κήπο νωρίς, αλλά και πιο αργά με μουσική από dj , στη συνέχεια.

Ώρα έναρξης 20.00 με ελεύθερη είσοδo
www.melodia.gr

1 σχόλιο:

... "re" ... είπε...

Bom dia Melwdos!

Sou grata pela tua passagem no meu canto.

Um abraço...