Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Καλοκαιρινές συναυλείες "ΜΑΛΑΜΑ"


Ο Σωκράτης Μάλαμας παίρνει και πάλι τους δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες.
Με έμφαση στη χαρά της συνάντησης, στη σημασία του να μοιράζεσαι, στο διονυσιασμό κάθε live, ο Σωκράτης Μάλαμας από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα βρίσκεται συχνά κοντά στο κοινό του.
Ένα κοινό που εδώ και 20 χρόνια τον ακολουθεί πιστά, σαν μία παρέα που συνεχώς μεγαλώνει και εμπλουτίζεται κάθε φορά από τη νέα γενιά. Πάντα άμεσος, ανεπιτήδευτος, παθιασμένος και ουσιαστικός, ο Σωκράτης Μάλαμας με την μπάσα φωνή του, τους εγκεφαλικούς στίχους, τις άλλοτε υπόγειες κι άλλοτε πηγαία λαϊκές μελωδίες του συσπειρώνει γύρω του πραγματικούς οπαδούς και ασκεί γοητεία μοναδική.
Δεν χάνει ποτέ ωστόσο το ήθος και το προσωπικό του στίγμα, τόσο στα live όσο και στην δισκογραφία του. Τα τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ του “Πέρασμα” σε στίχους του Άλκη Αλκαίου (με την συμμετοχή της Μελίνας Κανά) θα βρίσκονται ανάμεσα σ'αυτά που θα ακούσουμε στον Λυκαβηττό, δίπλα σ'αυτά από τους πρώτους του δίσκους,  τις “Ασπρόμαυρες ιστορίες”, τα “Παραμύθια”, τον “Κύκλο” και τόσα άλλα που έχει τραγουδήσει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών ή έχει γράψει για άλλους.
Οι καλοκαιρινές νύχτες θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για να συστηθούν τα καινούργια τραγούδια του Σωκράτη στους παλιούς του φίλους, να στηθούν κάποια γλέντια “όπως παλιά” και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον συναπαρτίζουν το κοινό του.

ΙΟΥΝΙΟΣ
8  Ιουνίου - Βόλος, Δημοτικό Θέατρο
17 Ιουνίου - Πάτρα, Πολιτεία
25 Ιουνίου - Καρίτσα Λάρισας, Δοχός
29 Ιουνίου - Αθήνα - Θέατρο Λυκαβηττού

ΙΟΥΛΙΟΣ
4 Ιουλίου -  Θεσσαλονίκη - Θέατρο Δάσους
16 Ιουλίου - Ερέτρια Ευβοίας
22 Ιουλίου - Αγιές Παρασκιές (Κρήτη)
30 Ιουλίου - Βαρβάρα Χαλκιδικής

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
5 Αυγούστου- Κέρκυρα
7 Αυγούστου - Καρπενήσι
10 Αυγούστου - Χίος

1 σχόλιο:

Greecelands είπε...

Με το Μελάνι της Ψυχής τα Γράφω Τα Γραπτά μου πάνω στης Αλήθειας το Χαρτί Με πένα την Καρδιά μου!