Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ανακτημένος ο Γιάννης Γιοκαρίνης

«Η παράσταση αρχίζει / η οργή μας ξεχειλίζει. / Η αυλαία ανεβαίνει / κι η ζωή τον λόγο παίρνει. / Λεφτά υπάρχουν μες στα ταμεία / κι όμως ο κόσμος δεν έχει μία. / Σκληρά δουλεύει να επιζήσει / μα τα λουκέτα δεν δίνουν λύση. / Ολη η ζωή μας μια κατάληξη / το ίδιο έργο σε επανάληψη».

Μετά τον Δημήτρη Μητροπάνο και τις «κατσαρόλες» του Σταμάτη Κραουνάκη, και ο Γιάννης Γιοκαρίνης εκφράζει μουσικά την αγανάκτησή του. Με το τραγούδι «Λεφτά υπάρχουν μες στα ταμεία» συντάσσεται με τους «αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα και διαδηλώνει πάνω σε στίχους της συζύγου του Σοφίας.

«Αγανακτήσαμε κάθε μέρα με όλα αυτά που βλέπουμε και εγώ και ο Γιάννης, και προσπαθήσαμε με το τραγούδι μας να περάσουμε κι εμείς το δικό μας μήνυμα στον κόσμο» δηλώνει στην «Espresso» η Σοφία Γιοκαρίνη.

«Πήγαμε στο Σύνταγμα για τον ίδιο λόγο που πήγαν οι άλλοι. Μακάρι να έχει όλος ο κόσμος την ευκαιρία να γράψει ένα τραγούδι για να μπορέσουν να το ακούσουν αυτοί που πρέπει. Πήγα με τη σύζυγό μου να συμπαρασταθούμε σε όλον αυτόν τον κόσμο, γιατί όλοι μας αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Η Ελλάδα περνάει χρόνια τώρα πολύ δύσκολα. Κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει και να αλλάξουν τα πράγματα» δηλώνει ο Γιάννης Γιοκαρίνης.

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: