Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Απόστολος Ρίζος - Καλοκαίρι 2011


Καλοκαιρινές εμφανίσεις αρχίζει ο Απόστολος Ρίζος μέσα στον Ιούλιο, με ένα κύκλο συναυλιών σε πόλεις και νησιά, που θα ολοκληρωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Με αφετηρία το Φεστιβάλ Οίτης (Υπάτη 15/7) και ενδιάμεσους σταθμούς την Αστυπάλαια (21-24/7) και τα Κύθηρα (31/7 & 1/8) θα καταλήξει στην Κρήτη στις αρχές Σεπτεμβρίου, για εμφάνισεις στη Σητεία (2 & 3/9) και στο Ηράκλειο,σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” (Lyra) συναντιούνται με αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία, όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να' μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη καθώς και με τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει των Μάνου Χατζιδάκη, Θάνου Μικρούτσικου, Παύλου Παυλίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Γιώργου Ζήκα, Διονύση Σαββόπουλου, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Παπαδημητρίου,Νίκου Κηπουργού, Νικόλα Άσιμου, Tim Buckley και άλλων.

Ο Απόστολος Ρίζος , καθηλώνει στα live του με τη χαρισματική του φωνή, τη σκηνική του παρουσία και τις απρόσμενες ενορχηστρώσεις, καταφέρνοντας να μας ταξιδεύει - από την αρχή μέχρι το τέλος.
Το αναλυτικό, ανανεωμένο πρόγραμμα των συναυλιών, καθώς και τους χώρους φιλοξενίας τους, μπορείτε να το βρείτε στο site του Απόστολου Ρίζου, καθώς και στη σελίδα του καλλιτέχνη στο Facebook:
www.apostolosrizos.gr
www.facebook.com/pages/Apostolos-Rizos

Δεν υπάρχουν σχόλια: