Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Principal Club TheaterΗ Νατάσσα Μποφίλιου, στο Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη  Σάββατο 7 Μαϊου

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ύστερα από τον ιδιαίτερα επιτυχημένο χειμώνα της στη Θεσσαλονίκη, κι έχοντας πια ολοκληρώσει τη μεγάλη περιοδεία της σε ολόκληρη την Ελλάδα, τις sold – out παραστάσεις της στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και τις ομοίως επιτυχημένες παραστάσεις της στην Αθήνα, ολοκληρώνει μια γεμάτη χρονιά κλείνοντας ένα τελευταίο και μοναδικό ραντεβού στην πόλη που ξεκίνησαν όλα!

Το Σάββατο 7 Μαΐου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται για μία, μοναδική και τελευταία παράσταση στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.

Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα κι ο λυρισμός των ερμηνειών της Νατάσσας Μποφίλιου είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να αγαπηθούν από το κοινό της Θεσσαλονίκης, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην νυχτερινή ψυχαγωγία της πόλης.
Με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου κλείνει οριστικά τον κύκλο του δίσκου “Εισιτήρια Διπλά”και ετοιμάζεται για νέα ταξίδια.
Τραγούδια σήμα κατατεθέν του ρεπερτορίου της από την Ασπιρίνη ως το Εν Λευκώ κι από το Σ’ έχω βρει και σε χάνω ως το Μέτρημα κλείνουν ένα τελευταίο ραντεβού που ξεχειλίζει από την αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής ερμηνεύτριας.

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Οργάνωση Παραγωγής
:
PROSPERO, www.prospero.com.gr

Principal Club Theater
17ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών
Νέο Ρύσιο,
Τηλ: +302310428088,
www.principalclub.com

Οι  πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Έναρξη συναυλίας στις 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 15 €
Προπώληση Metropolis
Κρατήσεις, Πληροφορίες  & Δωρεάν Μεταφορά: 2310.428088

Δεν υπάρχουν σχόλια: