Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Νίκος Ζιώγαλας... ON THE ROADΟ Νίκος Ζιώγαλας μαζί με τον αγαπημένο του συνεργάτη Γιώργο Μαγκλάρα στο βιολί, συναντούν τους ON THE ROAD, δύο νέους μουσικούς από τη Θεσσαλονίκη, το Δημήτρη Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και τον Παρασκευά Θεοδωράκη στα φωνητικά και την κιθάρα.

Πρόκειται για ένα μουσικό κουαρτέτο που έχει βάλει σκοπό να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα. Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές!

Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Μια μοναδική live εμφάνιση με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των ON THE ROAD, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ “ON THE ROAD”


Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί / μπίρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: