Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Μελίνα Κανά στο Noiz


Η βαθιά, εκφραστική φωνή της Μελίνας Κανά έχει συνδεθεί κυρίως με τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, του Παντελή Θαλασσινού και του Γιώργου Καζαντζή.

Για την εμφάνισή της αυτή την Κυριακή, 29 Μαΐου, στο Noiz, όμως, ανοίγει τη βεντάλια του ρεπερτορίου της σε απρόβλεπτες επιλογές. Όχι βέβαια γιατί τα σπουδαία κομμάτια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Διονύση Σαββόπουλου, Μάνου Λοΐζου που θα ερμηνεύσει, συνιστούν παράδοξες επιλογές.
Αλλά γιατί η Κανά δεν έχει ξαναδοκιμαστεί σ’ αυτά. Δεν είναι η μόνη πρόταση που κρύβει αυτή η εμφάνισή της. Γιατί το πρόγραμμα υπόσχεται και μια πρώτη ακρόαση μερικών ακυκλοφόρητων τραγουδιών της. Και εννοείται ότι θα πει και όσα τραγούδια καταχωρίστηκαν ως δικές της επιτυχίες.

Θα τη συντροφέψει στη σκηνή ο Μιχάλης Παπαζήσης, τον οποίο γνωρίσαμε από τις συνεργασίες του με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Σταύρο Κουγιουμτζή κ.ά. Μαζί με τους δύο ερμηνευτές και η 4μελής μπάντα που αποτελείται από τους Κώστα Παπαγεωργίου στις κιθάρες, Χρήστος Προϊό στα πλήκτρα, Τάκη Φραγκού στο μπάσο, Γιώργο Βασιλάκη στο μπουζούκι και το λαούτο.
[Ν.Χ.]

Info
29/5, Noiz
Ώρα: 22.30
Εισιτήριο: 12 € (με ποτό)

Δεν υπάρχουν σχόλια: