Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Η Σοφία Παπάζογλου σε Ένα Παράξενο Ταξίδι στο NoizΜια απ’ τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της γενιάς της με ξεχωριστή πορεία και χνάρια στο καλό τραγούδι, πλαισιωμένη από τρεις σολίστες πρώτης γραμμής…...τον Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν, τον Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα και τον μάγο του μπουζουκιού, Μανώλη Καραντίνη συνεχίζει τις ιδιαίτερες παραστάσεις.

Την Κυριακή 15 Μαίου στο Noiz στο Γκάζι, Το Παράξενο Ταξίδι της Σοφίας Παπάζογλου, με αφορμή την ομώνυμη δισκογραφική εργασία που κυκλοφόρησε πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, θα προσφέρει και πάλι ιδιαίτερες συγκινήσεις στους ακροατές.
Από την Παναγία των Πατησίων του Μάνου Χατζιδάκι, στην Πρωτομαγιά του Διονύση Σαββόπουλου, από το Παλιό το μονοπάτι του Στέφανου Βαρτάνη σε τζαζ μονοπάτια (Cry me a river), από τις Μοναχικές γιαγιάδες της Ελένης Βιτάλη στον Κήπο του Σωκράτη Μάλαμα, απ’ τα Περβόλια του Μίκη Θεοδωράκη στον Ποταμό της προσωπικής εργογραφίας της Παπάζογλου, απ’ τα Έρημα χωριά του Ντάσο Κούρτι στα Ρίχτε στο γυαλί φαρμάκι και Αχ! Ο μπαγλαμάς, οι διαδρομές του ταξιδιού μαγικές, ατελείωτες, ακωδικοποίητες.

Στα συν της παράστασης οι αχαλιναγώγητες πενιές του Καραντίνη, οι ανταπαντήσεις του με τους άλλους δύο εμπνευσμένους μουσικούς αλλά και οι ερμηνείες του σε κάποιες ειδικές στιγμές.

ΝΟΙΖ, Κωνσταντινουπόλεως 78, Γκάζι
Τηλ.: 210-3467850
Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: