Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Η Θεοδοσία Τσάτσου στη Λεμεσό Live


Η Θεοδοσία Τσάτσου επιστρέφει στη Κύπρο για δύο μοναδικές εμφανίσεις, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στη Διαχρονική μουσική σκηνή στη Λευκωσία και το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Kingston Rock city στη Λεμεσό.

‘’Είμαστε παιδιά της φύσης και της μουσικής, και καθ' επέκταση, της αγάπης’’

Η Θεοδοσία Τσάτσου είναι ροκ και είναι εδώ. Δύο χρόνια μετά τη τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Θεοδοσία ανεβάζει επί σκηνής τη Babalou, το πνευματικό παιδί της που γεννήθηκε μέσα από τους στίχους, προσφέροντας στο κοινό μια παράσταση που αναμιγνύει ένα πλήθος ήχων οι οποίοι σε ταξιδεύουν χωροχρονικά μέσα από τη blues, funky, soul, jazz και κυρίως ροκ μουσική.

Το τελευταίο της album, «Αγαπήσου», ένα album που συντονίστηκε στις συχνότητες του Νεοέλληνα, με το μπουζούκι κυρίαρχο όργανο σε ορισμένα τραγούδια, είχε ως σκοπό τον ίδιο του τον τίτλο. Ο ένας Έλληνας να αγαπήσει τον άλλον και ο καθένας τον εαυτό του. «Αγαπήσου», μια λέξη που αντηχεί περίεργα στα αυτιά των Ελλήνων αλλά είναι συγχρόνως τόσο αληθινή και τόσο ενοχική. Και όμως η Θεοδοσία τολμάει, σαν γνήσια ροκ τραγουδίστρια, να προκαλέσει τον ίδιο της τον εαυτό καθώς και όλους τους Έλληνες σε μία μάχη όπου κύριο συστατικό θα είναι η αγάπη, προσφέροντας στους Έλληνες ένα album αποκλειστικά βγαλμένο από βιώματα της σύγχρονης Ελλάδας.

Η Babalou ανεβαίνει στη σκηνή της Διαχρονικής μουσικής σκηνής στη Λευκωσία τη Παρασκευή 24 Ιουνίου και στη σκηνή του Kingston Rock city στη Λεμεσό το Σάββατο 25 Ιουνίου, ερμηνεύοντας τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Αγαπήσου», παλιότερες επιτυχίες της, καθώς και τραγούδια από τις συνεργασίες της με τους Πυξ Λαξ, Γιώργο Μίχα και Mode Plagal και επιλεγμένες διασκευές από το χώρο της ξένης μουσικής και καλεί όλες τις «ψυχές» σε ένα ταξίδι στο χρόνο και τη μουσική γιατί τελικά «ο Έλληνας μόνο με τη ψυχή του τραγουδάει»
...

Μπάσο: Θοδωρής Καπετανάκος
Κιθάρα: Φώτης βαγενάς
Πιάνο - Keyboards: Μάνος Κιτσικόπουλος
Τύμπανα - Drums: Παναγιώτης Νικολακόπουλος

1 σχόλιο:

Greecelands είπε...

Καλημερα Καλη Εβδομαδα!! Να μουνα δέντρο φουντωτό σκιά να σου χαρίζω αηδόνι να σου κελαηδώ βιόλα να σου μυρίζω