Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

οι Jeniferever στην Αθήνα
Οδεύοντας προς το καλοκαίρι, μια ξαφνική παλίρροια ήχων θα γεμίσει το ΤΩΡΑ Κ44 με ανοιξιάτικη φρέσκια Σκανδιναβική αύρα.
Την Τριτη 10 Μαϊου, οι Jeniferever από το Uppsala της Σουηδίας, ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της σουηδικής independent σκηνής και ίσως το μεγαλύτερο post rock σχήμα της Σκανδιναβίας, θα βρίσκεται στην Αθήνα για να μας προσφέρει μια μοναδική post/indie rock εμπειρία.

Περιπλανώμενοι ανάμεσα στις λυρικότερες εκφάνσεις των Sigur Ros και των Mogwai, στις γλυκύτερες νότες των Appleseed Cat ή των Mew ή ακόμη και των The Cure, οι Jeniferever μας προσφέρουν απλόχερα συγκινήσεις, παίρνοντας μας απ' το χέρι και διηγώντας μας τις μελαγχολικές τους ιστορίες σε φόντο λευκό, Σκανδιναβικό.
Η μουσική τους λιτή αλλά και μεγαλειώδης ταυτόχρονα, οικεία αλλά με πρωτοτυπία και χαρακτήρα, υιοθετεί τις post rock φόρμες και τις μετουσιώνει σε ένα στυλ απόλυτα προσωπικό, στερεωμένο γερά στις παραδόσεις της shoegaze, ambient rock και dream pop.

Με το ολόφρεσκο "Silesia" (Monotreme Records) στις αποσκευές τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας καθηλώσουν και πάλι, ενάμιση χρόνο μετά τη προηγούμενη άκρως εντυπωσιακή επίσκεψή τους στη πόλη μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Links:
www.jeniferever.com
www.facebook.com/pages/Jeniferever/14925635513

Διοργάνωση: Catch The Soap Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια: