Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Στο club του Μύλου η Μελίνα Ασλανίδου 21-5-2011


Η αυλαία του χειμώνα κλείνει με μια ευχάριστη έκπληξη: Μία αποχαιρετιστήρια παράσταση στο αγαπημένο στέκι του Μύλου! 
Κάθε live δυνατό, εκρηκτικό, ατμοσφαιρικό, συγκινησιακό… Η Μελίνα Ασλανίδου με την χαρακτηριστική φωνή της ενώνει το ποικιλόμορφο χρώμα των τραγουδιών αρμονικά και δένει με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει με πάθος και δύναμη!!! 
Κάθε παράσταση και ένα μουσικό ταξίδι με τους βιρτουόζους Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα και Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι. Μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε σε σύγχρονα και σε λαϊκά μουσικά μονοπάτια. 

Μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το ολοκαίνουργιο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ΄κανα και πίνεις»… μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως Νικολόπουλος, Καλδάρας, Κουγιουμτζής, Βαρδής και άλλων καταξιωμένων συνθετών, σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι. Τόσο μέσα από δυνατές συνεργασίες όπως η συνεργασία της με τον  Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Πασχάλη Τερζή, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Γλυκερία, τον Κώστα Μακεδόνα, όσο και μέσα από τη δική της προσωπική πορεία στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις της. Όπως η ίδια συχνά δηλώνει… «το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς μου και προσπαθώ να στρέφομαι πάντα γύρω από αυτόν». Φέτος το χειμώνα η Μελίνα σε μια solo παράσταση εκτίθεται, γίνεται ένα με το κοινό, μαζί με τους δυο μουσικούς της, το κοινό αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και καλείται απ την αρχή μέχρι το τέλος να συμμετέχει στη μουσική αυτή αναδρομή, με το ύφος της παρέας….

Σάββατο 21 Μαϊου
Οι πόρτες ανοίγουν : 20.30 - Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμές εισιτηρίων : 15,-€ / Φοιτητικό 12,-€
Mylos Club - Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Κρατήσεις και πληροφορίες : 2310. 510 081

Δεν υπάρχουν σχόλια: