Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Απόστολος Μόσιος «Μία Αρχή» Νέο CD
Ο Απόστολος Μόσιος παρουσιάζει ζωντανά στο Public την Τριτη 31/5/2011 στις 7,00 το απογευμα την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μία Αρχή».
Πρόκειται για μια δουλειά με ιδιαίτερα προσωπικό ήχο, σε pop-rock ρυθμούς με έντονο το στοιχείο της μπαλάντας, παίζοντας ανάμεσα σε ήχους ηλεκτρικούς, ακουστικούς και ηλεκτρονικούς, με στίχους που μιλούν για τον έρωτα σε όλα του τα επίπεδα.
Το άλμπουμ περιέχει 12 τραγούδια σε στίχους και μουσική του ίδιου αλλά και των Απ. Τσιάρκα, Κ. Χαλάτση, Δ. Μαρέδη, Απ. Συρταριώτη και Σ. Προύσαλη.

Μετά από μία ιδιαίτερα δημιουργική πορεία, ως τραγουδιστής και μουσικός, σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, αλλά και ως μέλος της ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» σε συναυλίες και δίσκους, ο Απόστολος Μόσιος «επέστρεψε» στο Βόλο, και τα τελευταία δύο χρόνια εμφανίζεται με τη μπάντα του στο Vox Music Stage, με αξιοσημείωτη επιτυχία.
Όλο αυτόν τον καιρό στις εμφανίσεις του, το κοινό έχει δεχτεί με ενθουσιασμό τα τραγούδια που περιέχονται στην πρώτη αυτή δισκογραφική δουλειά που θα μας παρουσιάσει. Για τον καλλιτέχνη θα μιλήσουν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της «Εστουδιαντίνας» και συνθέτης Ανδρέας Κατσιγιάννης και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: