Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ερευνητικό Κέντρο Ελληνικού Τραγουδήματος [ΕΡ.Κ.Ε.Τ.]


Το ΕΡ.Κ.Ε.Τ. οργανώνει 12ωρο βιωματικό εργαστήριο σκηνικής παρουσίας και ερμηνείας τραγουδιού υπό τη διδασκαλία της σκηνοθέτιδος- θεατρολόγου Μαρίνας Μέργου. Το εργαστήριο θα διεξαχθεί σε τρεις (3) τετράωρες συναντήσεις από Παρασκευή έως και Κυριακή 10-12 Ιουνίου 2011.
Tο εργαστήριο είναι ανοιχτό σε τραγουδιστές, ηθοποιούς & φοιτητές, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, που επιθυμούν να καλλιεργήσουν τα εκφραστικά τους μέσα και την σκηνική τους παρουσία. Μέσα από ασκήσεις φωνητικής και σωματικής έκφρασης θα διερευνήσουμε την απόδοση διαφόρων συναισθημάτων. Παράλληλα θα εμβαθύνουμε στην κατανόηση των στίχων του τραγουδιού και τις ποικίλες προσεγγίσεις ερμηνείας του. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία ν’ ανακαλύψουν νέους τρόπους έκφρασης κι επικοινωνίας, ν’ απελευθερώσουν το σώμα και τη φωνή τους και ν’ αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους στη σκηνή.

Διδάσκουσα Εργαστηρίου:
Μαρίνα Μέργου

Χώρος Διεξαγωγής:
Χολαργός, 1ο & 3ο Γυμνάσιο Χολαργού - Αίθουσα Τελετών, Αετιδέων & Κλειούς, 15561

Ημέρες και Ώρες Διεξαγωγής:
Παρασκευή 10 Ιουνίου, ώρα 17:00 - 21:00 // Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 13:00 - 17:00

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν καλά τους στίχους ενός ελληνικού τραγουδιού, έντεχνου ή παραδοσιακού.

Το κόστος συμμετοχής είναι 110 ευρώ και 80 ευρώ για φοιτητές. Οι έχοντες επιθυμία συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής είτε ηλεκτρονικώς info@erket.org, είτε μέσω fax στο 210.6519697, το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011). Η αποπληρωμή γίνεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνάντησης.

Αίτηση Συμμετοχής: www.erket.org
Περίοδος Αιτήσεων Συμμετοχής: Από Δευτέρα 2 Μαΐου έως Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: