Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου Στο κόκκινο


Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα με τις εμφανίσεις του στο RED, στη Λευκωσία.
Σ" ένα υπέροχο χώρο που έχει αναβαθμίσει τα μουσικά δρώμενα της Κύπρου και από τον οποίο έχουν περάσει, πρόσφατα, μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Δήμητρα Γαλάνη, η Πέγκυ Ζήνα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι , ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Στο κόκκινο" που αρχικά προγραμματίστηκε για όλο τον Απρίλιο, συνεχίζεται και ολόκληρο το Μάιο, αλλά και μέχρι τις αρχές του Ιουνίου.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο στο RED εμφανίζεται η Έλενα Αναγιωτού που γνωρίσαμε όλοι από το X-Factor 3 , η οποία καταχειροκροτείται και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Κωνσταντίνος μετά το τέλος των παραστάσεων του στο RED, αρχές Ιουνίου πια, θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα και θα κάνει μια μίνι περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ηχογραφώντας παράλληλα το νέο του cd που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο "Στο κόκκινο", στο RED.

Δεν υπάρχουν σχόλια: