Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ελ. Ζουγανέλη: Της αρέσει η ελευθερία στις σχέσεις της

Για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, τα «βαρετά» σχολικά της χρόνια, αλλά και την πεποίθησή της για απόλυτη ελευθερία στις ερωτικές σχέσεις μίλησε η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η γνωστή τραγουδίστρια είπε για τον Γιάννη Ζουγανέλη: «Στο σπίτι είναι πολύ γλυκός. Είναι πολύ καλός. Όταν ήμουν μικρή, του άρεσε πολύ να με τρομάζει».

Αποκάλυψε πως πέρασε τα παιδικά της χρόνια στα καμαρίνια των κέντρων όπου εμφανίζονταν οι γονείς της «γιατί έπρεπε να βλέπω τους γονείς μου. Κοιμόμουν σε τραπέζια, σε καμαρίνια, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ», ενώ «τα πρώτα χρόνια με τρόμαζε, όταν έβλεπα τον μπαμπά μου διαφορετικό» πάνω στη σκηνή.

Παραδέχθηκε, μάλιστα, πως στο σχολείο ήταν μέτρια μαθήτρια. «Δεν ήταν το καλύτερό μου το σχολείο» λέει η Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Βαριόμουν πάρα πολύ το πρωινό ξύπνημα», ενώ διαβεβαίωσε πως «δεν ήμουν ποτέ αγενής, αλλά ήμουν πολύ πειραχτήρι στο σχολείο». Μάλιστα, προκειμένου να χάσει μάθημα «ήμουν (μέσα) σε όλα, από γιορτή, μέχρι καταλήψεις, όλα!».

Όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, είχε μια φοβία, επειδή είναι κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη: «Τώρα νομίζω έχει ξεπεραστεί και αυτός που έχει να πει θα το πει έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν το 'χω πάρει σαν βάρος (το όνομα)».

Οι γονείς της τη μεγάλωσαν με μεγάλη ελευθερία και για αυτό τον λόγο θεωρεί πως κάτι αντίστοιχο πρέπει να ισχύει και στις ερωτικές σχέσεις: «Η αλήθεια είναι ότι απέκτησα μια ελευθερία από πάρα πολύ μικρή. (Οι ερωτικές σχέσεις) πρέπει οπωσδήποτε να έχουν ελευθερία. Δεν λέω ότι είμαι πάντα έτσι, δυσκολεύομαι να τα καταφέρω. Μπορεί να τύχει να ζηλέψω, αλλά δεν το θεωρώ υγιές. Όταν με ζηλεύουν, υποφέρω».

Πηγή: Yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: