Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Η Χάρις Αλεξίου στην Ευρώπη
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Για μία ακόμα χρονιά και για δύο μήνες –τον Μάιο και τον Ιούνιο- η Χάρις Αλεξίου θα βρεθεί στη σκηνή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων ευρωπαϊκών θεάτρων. Μαζί της θα ταξιδέψει, φυσικά, και η ελληνική μουσική.

Δεν είναι μόνο οι Ελληνες ανά την Ευρώπη που περιμένουν τη δική τους Χαρούλα – την καλλιτέχνιδα που τόσο αγαπούν κι αποτελεί έναν δυνατό κρίκο που πάντα θα τους ενώνει με την πατρίδα. Υπάρχει και το διεθνές κοινό της, που τις τελευταίες δεκαετίες την ακολουθεί πιστά και ανυπομονεί γι’ αυτές τις παραστάσεις.

Όλοι ξέρουν, άλλωστε, πως κάθε συναυλία της είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πως η Χάρις Αλεξίου έχει τον τρόπο να αγγίζει την ψυχή τους. Πως θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα προσεγμένο στην τελευταία του λεπτομέρεια, γεμάτο συγκινήσεις. Με τραγούδια διαχρονικά –λαϊκά, παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα- για τον έρωτα, τον πόνο, τη μοναξιά αλλά και τη χαρά, το κέφι, τις στιγμές που μάς ενώνουν. Με τις επιτυχίες που της έγραψαν κορυφαίοι Ελληνες δημιουργοί αλλά και τις δικές της συνθέσεις με τις οποίες ξάφνιασε ευχάριστατο κοινό της και έφτιαξε άρρηκτους δεσμούς μαζί του.
Με τους στίχους της και το κλίμα που δημιουργούν: τόσο προσωπικό και ιδιαίτερο που δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει κανείς Ελληνικά για να τον συνεπάρει η ατμόσφαιρα του τραγουδιού...

Κι εκείνη πάντα βρίσκει τρόπους να ανταποδώσει την αγάπη που της προσφέρουν σε κάθε χώραμε τα δικά της «δώρα»: παίζοντας μπαγλαμαδάκι ή τραγουδώντας στη γλώσσα τους ένα δικό τουςαγαπημένο τραγούδι.
Το ταξίδι της φέτος θα ξεκινήσει από το Ελσίνκι και το εντυπωσιακό FinladiaHall, χωριτικότητας 1.700 ατόμων. Κι έπειτα θα ακολουθήσουν η Βιέννη, το Μόναχο, το Παρίσι, η Χάγη, η Ζυρίχη κι άλλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις.

Παραγωγός και σ’ αυτή την περιοδεία θα είναι ο Βρετανός Tim Dowdall (LIVE NATION), ο άνθρωπος που διοργανώνει περισσότερες από 150 συναυλίες ετησίως για καλλιτέχνες διεθνούς φήμης (U2, Madonna, Rolling Stones, Lady Gaga, Rihanna, Sting, Depeche Mode, Metallica κ.ά) και η Μελίνα Προϊκα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: