Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο

Αφιέρωμα στον Νίκο ΓκάτσοΑν Θυμηθείς Το Όνειρο Μου
PassPort Είσοδος ελεύθερη 08.05.2011

Ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι με οδηγό τα λόγια του ποιητή Νίκου Γκάτσου μας υπόσχεται η 25μελής ορχήστρα Παιδικά Βιολιά και ΣΙΑ, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 20.00, στον πολυχώρο Passport του Πειραιά.  

Με φρεσκάδα και ενθουσιασμό, οι νεαροί μουσικοί της Ορχήστρας αφιερώνουν στο έργο του Έλληνα συγγραφέα, ποιητή και στιχουργού, τη βραδιά με τίτλο Αν Θυμηθείς το Όνειρο Μου, με αφορμή τη συμπλήρωση των εκατό χρόνων από τη γέννηση του.

Καλεσμένοι επί σκηνής ο Βασίλης Λέκκας, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης και οι Παιδικές Χορωδίες των Εθνικών Ωδείων Πειραιά & Παλαιού Φαλήρου και του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων (συνολικά 60 παιδιά επί σκηνής!).

Για τον ποιητή θα μιλήσει ο Δρ. Ν. Παπαγεωργίου.

Συντελεστές της παράστασης
Ερμηνεύουν: Βασίλης Λέκκας, Χρήστος Γεροντίδης, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης και οι Παιδικές Χορωδίες των Εθνικών Ωδείων Πειραιά & Παλαιού Φαλήρου και Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων
Διεύθυνση Ορχήστρας – Ενορχηστρώσεις Γιώργος Κωνσταντινίδης
Υπό την Αιγίδα του Εθνικού Ωδείου Πειραιά
(Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Β. Σταυριανάκου)

PassPort
Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, Τηλ: +302104296401
Ορχήστρα Παιδικά Βιολιά και ΣΙΑ

Η Ορχήστρα Παιδικά Βιολιά και ΣΙΑ  συμπληρώνει φέτος πέντε χρόνια λειτουργίας. Είναι μια μαθητική ορχήστρα αποτελούμενη από περίπου 25 παιδιά ηλικίας από 8 – 19 ετών, που στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, επιμένουν να ονειρεύονται με νότες και μελωδίες ένα πιο όμορφο αύριο.
Τα παιδιά της ορχήστρας κάνουν πρόβα στο Εθνικό Ωδείο Πειραιά , μια δραστηριότητα που τους παρέχεται δωρεάν.
Στόχος του διευθυντής της Γιώργου Κωνσταντινίδη είναι να φέρει τα παιδιά «σε επαφή με τη μουσική δουλεύοντας στην ουσία της,  που είναι η συλλογικότητα και η συμμετοχή».
Πληροφορίες: Μαρία Λάμπρου – 6937887304, mlambrou7@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: