Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Ο Ορέστης Ντάντος σε δικά του τραγούδια στο ΤΩΡΑ Κ44Το όνομα του Ορέστη Ντάντου άρχισε να ακούγεται το Φθινόπωρο του 2008, όταν ένα demo που μοιράστηκε σε μερικούς παραγωγούς του Μελωδία 99.2, προκάλεσε ενθουσιώδη σχόλια από παραγωγούς και ακροατές που αναζητούν έκτοτε τραγούδια που μεταδίδονταν από το σταθμό, φτιάχνοντας έναν σύγχρονο μουσικό μύθο γύρω από το πρόσωπο του Ορέστη Ντάντου.

Ώσπου αρχές του Φθινοπώρου του 2009, ένα χρόνο μετά, το τραγούδι «Θα πάω όταν γουστάρω» εστάλη πια επίσημα στα ραδιόφωνα και ανέβηκε στο youtube και σχολιάστηκε σε blogs συγκεντρώνοντας χιλιάδες ενθουσιώδη σχόλια.

Μοναχοπαίδι γεννημένο και μεγαλωμένο στην πρωτεύουσα, από πολύ νωρίς αποφασίζει πως μόνο με τη μουσική θέλει να ασχοληθεί. Περνώντας μέσα από το μουσικό γυμνάσιο πρώτα, τα ωδεία και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών μετά, από τις εφηβικές μπάντες και τις ατέλειωτες ακροάσεις δίσκων ο δρόμος οδηγεί στο τραγούδι, το τελικό καταφύγιο.

Τα τελευταία χρόνια δίνει συχνά live σε χώρους της Αθήνας κυρίως μέσα από τα οποία γνωρίζεται με ένα κοινό, ανάμεσα τους και τον συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, ο οποίος ενθουσιάζεται και αρχίζει να δουλεύει μαζί του στα τραγούδια που έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει ο Ορέστης.

Ο Ορέστης Ντάντος θα παρουσιάσει το βράδυ της Τρίτης 31 Μαΐου δικά του τραγούδια στο ΤΩΡΑ Κ44.

Μαζί του οι μουσικοί:
Βαγγέλης Καλαμάρας (Drums)
Γιώργος Καρδιανός (Ηλ. Κιθάρα)
Άγγελος Αϊβάζης (Κιθάρα)
Λεωνίδας Πετρόπουλος (Μπάσο)
Ηχοληψία: Ηλίας Τριντής

ελεύθερη είσοδος
ΤΩΡΑ K44
KΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 44
ΓΚΑΖΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: