Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

Η Yasmin Levy έρχεται στο Badminton Theater

Η Yasmin Levy έρχεται στο Badminton Theater
Υποδεχτείτε την ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών
Θέατρο Badminton 

Είσοδος 30 - 35
ευρώ12.04.2011
21.30


H Yasmin Levy, γνωστή και ως  ιέρεια των σεφαραδίτικων τραγουδιών,  επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα για μία και μοναδική συναυλία στο Badminton Theater, στις 12 Απριλίου. Οι παραστάσεις της, προσεγμένες  και ατμοσφαιρικές αφήνουν στο κοινό της την καλύτερη αίσθηση. Με κάθε εμφάνιση της παρασύρει τους ακροατές σε ένα εσωτερικό και απολαυστικό ταξίδι. Η αισθαντικότητα της φωνής της αγκαλιάζει το  κοινό της και κάνει τον κάθε ακροατή να αισθάνεται ότι αυτή η μεγάλη ερμηνεύτρια μιλάει ξεχωριστά στον καθένα και περιγράφει κάτι από τη δική του προσωπική εμπειρία.

H Yasmin Levy, έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο “Sentir” που χαρακτηρίζεται από κοινό και δημοσιογράφους ως θριαμβευτική. Έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Τουρκία, το Ισραήλ, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, παρασύροντας το κοινό σε ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, σε ένα ξεχωριστό είδος μουσικής, τη σεφαραδίτικη, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας.

Η μοναδική ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει στη χώρα μας το τελευταίο άλμπουμ της «Sentir», μέσα από το οποίο επανασυστήνει γνωστά ladino (Ισπανό-εβραϊκή μουσική) και flamenco κομμάτια,  ενώ δεν λείπουν και καινούρια τραγούδια, καθώς επίσης και μια εξαιρετική διασκευή του «Hallelujah» του Leonard Cohen.

Στη συναυλία στο Badminton Theater, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μαζί της τον Γιάννη Κότσιρα, με τον οποίο θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια, όπως το «Adio Kerida», το «Una Noche Mas», αλλά και το πασίγνωστο πλέον και βραβευμένο με César Award «Νaci en alamo” (Tο τραγούδι των γύφτων σε στίχους Διονύση Τσακνή) από την  ταινία Vengo. Η Yasmin Levy και ο Γιάννης Κότσιρας θα συναντηθούν ξανά σύντομα επί σκηνής, τον Μαϊο στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ της Ιερουσαλήμ.

Θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, Αθήνα, Τηλ: +302111086024, badmintontheater.gr
Πληροφορίες εισιτηρίων
Προπώληση εισιτηρίων: Public, Metropolis,  ticketnet.gr, 210 8840600 και στο Θέατρο Badminton
Τιμή εισιτηρίων: 30 και 35 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: