Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα: www.melwdos.com

O Χρήστος Αλεξόπουλος υπογράφει τη μουσική

O Χρήστος Αλεξόπουλος υπογράφει τη μουσική της θεατρικής παράστασης Vagina Monologues

Ο πολυπράγμων Χρήστος Αλεξόπουλος για άλλη μια φορά συνδέει νότες και ήχους με τους ρυθμούς μία θεατρικής παράστασης.
Η πολυπολιτισμική καλλιτεχνική ομάδα «ΤΑΝΑ» θα παρουσιάσει για λίγες παραστάσεις (πρεμιέρα Δευτέρα 4 Απριλίου και για τρεις μόνο Δευτέρες) το βραβευμένο έργο Μονόλογοι Αιδοίου / Vagina Monologues της Eve Ensler, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε συνεργασία με το ακτιβιστικό κίνημα V-Day που σκοπό έχει να σταματήσει τη βία σε βάρος των γυναικών.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Monica McShane, η Αγγλίδα ηθοποιός Isobel Pravda, και η Ελληνίδες ηθοποιοί Χριστίνα Μητροπούλου, Μαρκέλλα Γιαννάτου και Ελίζ Ελ ενώθηκαν προκειμένου να φέρουν στην Αθηναϊκή θεατρική σκηνή για πρώτη φορά, μια δίγλωσση παράσταση, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Αγάθης Δαρλάση.
Τα έσοδα από κάθε παράσταση θα δοθούν στον Ελληνικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό W.I.N. Hellas (σκοπό έχει την ηθική και ψυχολογική υποστήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε σχέσεις κακοποίησης) όσο και στην καμπάνια του V-Day, που αυτό τον καιρό στηρίζει τις γυναίκες της Αϊτής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Αγάθη Δαρλάση
Σκηνοθεσία: Αγάθη Δαρλάση
Μουσική: Χρήστος Αλεξόπουλος
Σκηνικά-κοστούμια: Tana
Εμφανίζονται: Μόνικα Μακσέην, Ισομπέλ ΠράβνταΧριστίνα Μητροπούλου, Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα μια δίγλωσση (αγγλικά και ελληνικά) παράσταση. Πρεμιέρα στις 4 Απριλίου και θα συνεχίσει για τις επόμενες δύο Δευτέρες 11 και 18 Απριλίου στις 21.00, αντίστοιχα.

Ευχαριστώ: avopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: